![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben de yeni dizüstü bilgisayar bir çift önyükleme yapmaya karar verdik (Toshiba A200-28P). Bunun bir nedeni bu benim son yıllık proje için ihtiyacınız olan. Daha önce ikili önyükleme çalıştırmak hiç, her zaman kazanmak benim laptop vardı ve CS adresindeki Linux laboratuvarları kullanılır, ancak CentOS çalıştırın ve I don't gerçekten bu kadar (ve bir çok kötü bilgisayar önceden üzerinde Ubuntu kullandıysanız gibi evde though I) yüklemeniz vermedi.
Ben de (oyun amaçlı Vista'nın tutulması gerekiyor olacak karar verdik Neyse bu boktan laboratuvarları her gün) dışında asılı olamaz, ama ancak bir kaç soru var: Eğer donanım linux ile uyumlu olduğunu nereden kontrol edebilirsiniz / sürücüleri nerede kullanılabilir? Yoksa sadece gitmek ve en iyi umudu. Her ikisini de ÖSS belirli veri erişimi için, bu yüzden veriler için üçüncü bir bölüm olmalıdır gerekir? Ne biçim bu kadar hem okuyup olmalı ve çaba harcamadan yazmak? Linux NTFS'ye tanıma ve yazma ile uzun bir yol kat etti biliyorum, ama bir şekilde yine de güven olmaz. Toshiba gerçekten garip bölümleri (iki 92s ve 2GB) geliyor ve ben kesinlikle o ki ideal 100GB kadar veri için ve OS arasında kalan ayırabilirsiniz değiştirmek istiyorum. Ben gerçekten alan konular olacak bu şekilde. Ben 20GB ile XP'de bir süre, ben 40 idare mümkün olacağını düşünüyorum yaşamış ettik. Kısa enjeksiyon burada - Daha önce bir OEM OS vardı hiç ... bu gibi veya isterseniz bu aynı kurulumu yeniden çalışacağı yaz HDD bölümü izin nedir? Bazı disk var, ama bu, kurtarma için olmak için ne gibi biliyor: S Ben başka bir şey gerçekten düşünemiyorum. Linux çok kullandıysanız ve nasıl tüm ikili önyükleme çalışmalıdır kadar okuyun sonra, sadece bu kadar ikisi arasındaki etkileşimi gibi görünmüyor. Ben Knoppix ile de CentOS CD yaşamak çok çalıştık ki bu yüzden fazla bir sorun. Benim Sistemi: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| |||
| |||
| Eğer normal konuda ikili önyükleme için Ubuntu kurulabilir, ama başka bir soru Üzgünüm boot etme VMWare kullanılabilir mi? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| donanım, sadece kablosuz kart bize sorun olmaz. en zor genellikle şu.
Linux okuyabilir ve NTFS ama robot şampiyonluk ve LIN için r / 32 ve 16 kadar da bunların yağ W yapardın yazmak da eğer normal önyükleme için bölüm VMware elde edebilmek alışkanlık yükleyin. (Eğer kullanmak virtualbox kimliği vardı) bir şeyi bir görüntü oluşturur virtualbox kullanarak yüklerseniz, bu bütün bütün tutan tek bir dosyadır. Benim Sistemi: Cewy's merak macine
|
|
| |||
| |||
| Toshiba sitesinde ve bir "Intel ® Kablosuz WiFi ™ Bağlantı 4965AGN's cihaz yöneticisine" göre. FAT32 de ise. Bak, şey, ben boot ile Linux erişim gerekir, ancak her şimdi ve sonra şeyler hızlı erişim gerekebilir. Ben olmadan eğer kesinlikle mutlaka yaşayabilirlerdi. |
|
| |||
| |||
| Bu kablosuz, yeni çekirdek böylece desteklenen var tamam var. ve hızlı acess ne |
|
| |||
| |||
| Linux! Bu şey, bir programlama ortamında sadece Linux için (GODI) yanı sıra iyi Windows yok başka bir şey mevcut kodlama pm ... bir Eğer bir hata yoksa hemen yapmak istediğiniz bir şey düzeltmek için, hatta eğer oyun pm bir fikrim yok. |
|
| |||
| |||
| Bir başka hızlı soru, ben veya Ubuntu ve 64bit sürümünü almalısınız Sadece 32bit bile işlemci 64 yapabilirim ayrılmamak gerekir? Windows gibi uyumluluk sorunları hakkında ama ben bunu beklediğiniz bir şey bulmak gibi Cannot hiçbir yerde kötü olarak yakın. |
|
| |||
| |||
| RAM az 4 flika 32 bit için eğer 4 veya 64 daha fazla. Linux üzerinde programlama olan minnettar olacağım. eğer gerçekten ne ters gitti bulabilirsiniz bir sorun var |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Bu sadece, GODI sadece Linux ve açık bazı Herhalde efficeintly Windows yok kullanarak olacak yaşıyorum diğer mal. Yanlışın ne olduğunu bulabilirsiniz Ya sistemi. Sadece bu bir kurulu sistem sanallaştırın değil acıklı olduğunu düşünüyorum. Bu HDD'den bu sanallaştırın bir resim oluşturmak için herhangi bir yolu var mı? |
|
| |||
| |||
| bir hata ayıklayıcı programlama için söylüyorum neden Explorer kaza değil arka arkaya 10 kere ......... |