менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Linux & альтернативних ОС

Register

Питання про Vista / Ubuntu подвійний завантаження

Reply

Різьба Інструменти
Old 15 жовтня 2008, 15:25
MJM
Донор групи

Default Питання про Vista / Ubuntu подвійний завантаження

Тому я вирішив зробити подвійну завантаження на моєму новому ноутбуку (Toshiba A200-28P). Одна з причин в тому, що мені потрібно для моєї остаточний проект року. Я ніколи раніше запустити подвійного завантаження, завжди були Win на моєму ноутбуку, і використовувати Linux Labs в CS, а будуть утікати CentOS і мені не дуже подобається, що багатьом (і я використав Ubuntu раніше на дуже поганий ПК будинку, хоча я не встановлять, що).
У всякому разі я не можу бути проведення часу в цих лабораторіях дерьмово кожен день, тому я вирішив, що я буду, в обох (з підтримки Vista для ігрових цілей), але є кілька питань, хоча:

Де я можу перевірити, якщо моє обладнання сумісне з Linux / де Драйвери доступні? Або я повинен просто піти на це і надія на краще.

Мені необхідно отримати доступ до певних даних з обох ОС, так що я повинен залишитися на третій розділ для даних? Який формат повинен бути таким як вміють читати і писати без зусиль? Я знаю, Linux пройшла довгий шлях з NTFS визнання і писати, але я якось як і раніше, не довіряють.
Toshiba приходить в непарній дійсно розділів (два 92S і один 2GB), і я точно хочу, щоб змінити це, щоб я ідеалі мати 100GB або так тільки для передачі даних і можуть розділити між іншими ОС. Таким чином, я ніколи не дійсно космічним питань. Я жив з 20GB протягом деякого часу на XP, тому я думаю, зможуть обробляти 40.
Резюме упорскуванням тут - я ніколи не мав OEM ОС до ... це нехай мене розділу жорсткого диска, як я хочу або буде намагатися відтворити те ж налаштування? Я отримав декілька дисків, але хто знає що це таке, здається, тільки для відновлення: S

Я не можу думати ні про що насправді. Я використовував Linux багато, і я прочитав про те, як ціле подвійний завантаженні має працювати, це просто, що не схоже, щоб на взаємодії між ними.
Я багато працював з Knoppix Live-CD, а також CentOS так що це не велика частина питання.

Моя система: Toshiba Satellite A200-28P

Процесор (и):
Intel Core 2 Duo T8100
Материнська плата:
Mobile Intel PM965 Express для мобільних ПК
ОЗУ:
1024 + 2048MB DDR2 667
Графічна карта (и):
ATI HD 2600 XT
Звукова карта:
Toshiba Bass Enhanced Sound System
Жорсткий диск (и):
200GB 5400rpm
Оптичний привід (и):
DVD Super Multi
Діло / PSU:
Satellite A200 серії
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
Intel 4965AGN
Монітор (и):
15.4 "1280 X800 Toshiba TruBrite
Операційна система (и):
Windows Vista SP1 / Fedora i386
Old 15 жовтня 2008, 16:15
MJM
Донор групи

Вибачте, але інше питання, якщо я встановлюю Ubuntu в нормальне питання для подвійний завантаження, можна використовувати VMWare завантажити її?
Old 16 жовтня 2008, 03:06
Донор групи

апаратної має бути нормально, просто скажіть нам ваші бездротові карти. Thats The Hardest звичайно.
Linux може читати і писати на NTFS але бот виграти і Лінь можете R / W FAT 32 і 16 це або з них буде робити
Також, якщо ви не встановите Зазвичай ви не зможете отримати VMware для завантаження цього розділу. (If I Were You ID використовувати VirtualBox)
Коли ви встановлюєте речей, використовуючи VirtualBox вона створює образ, це один файл, який містить цілу ОС.

Моя система: Wonder's машинного Cewy

Процесор (и):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Материнська плата:
ASUS P5Q Deluxe
ОЗУ:
4 концерту OCZ 1066MHz SLI
Графічна карта (и):
EVGA NVIDIA 8800 Ultra KO
Звукова карта:
бортові
Жорсткий диск (и):
750 концерту Seagate, 32meg кеш
Оптичний привід (и):
3 ASUS DVD письменники, LightScribe
Діло / PSU:
Lian-Li armoursuite PC-P60
Охолодження:
Tuniq Tower
Мережі / Інтернет:
Dual Gigabit LAN портів
Монітор (и):
24 "Dell 2408WFP
Операційна система (и):
winfail Vista 64 | Ubuntu / Arch Linux
Old 16 жовтня 2008, 06:26
MJM
Донор групи

За даними сайту компанії Toshiba і Device Manager це "Intel ® Wireless WiFi Link 4965AGN ™".

FAT32 це потім.

Див, справа в тому, мені потрібно мати доступ до Linux через завантаження, а то й може знадобитися швидкий доступ до речей. Я можу жити без неї, якщо це абсолютно необхідно.
Old 16 жовтня 2008, 09:22
Донор групи

У мене є це бездротове, підтримується в новому ядрі, так вашої згоди там. і швидко Acess до того, що
Old 16 жовтня 2008, 09:36
MJM
Донор групи

Linux! Справа в тому, що я кодування в середовищі програмування доступний лише для Linux (GODI), а також деякі інші речі, які не працюють і в Windows ... якщо у мене є ідея, щоб виправити помилку або що-то я хотів би зробити це прямо зараз, навіть якщо я гри.
Old 16 жовтня 2008, 10:53
MJM
Донор групи

Іншим швидко питання, я повинен отримати 64bit версії Ubuntu або я повинен просто палиця з 32bit хоча процесор може робити 64? Не можу знайти нічого про проблеми сумісності Windows робить, начебто я очікував його немає поруч, де як поганий.
Old 16 жовтня 2008, 15:25
Донор групи

менше 4 гігабайт оперативної пам'яті 32 біт, якщо у вас є 4 або більше 64.
бути вдячним Ви програмування на Linux. Якщо у вас є проблема насправді ви можете з'ясувати, що пішло не так
Old 17 жовтня 2008, 05:36
MJM
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав Cew27 View Post
менше 4 гігабайт оперативної пам'яті 32 біт, якщо у вас є 4 або більше 64.
бути вдячним Ви програмування на Linux. Якщо у вас є проблема насправді ви можете з'ясувати, що пішло не так
Я можу зробити це на Windows, а також. Вона називається відладчика: S
Це просто, що GODI тільки на Linux і деякі інші речі я, ймовірно, будете використовувати не запускати efficeintly на вікнах.

Будь-яка система я можу дізнатися, що сталося.

Я просто думаю, що це жалюгідний, що ви не можете віртуалізація встановленою системою. Чи є спосіб створення зображення з жорсткого диска на віртуалізація це?
Old 17 жовтня 2008, 17:15
Донор групи

відладчик для програмування не кажу вам, чому Explorer розбився 10 раз підряд .........

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.