![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Тому я вирішив зробити подвійну завантаження на моєму новому ноутбуку (Toshiba A200-28P). Одна з причин в тому, що мені потрібно для моєї остаточний проект року. Я ніколи раніше запустити подвійного завантаження, завжди були Win на моєму ноутбуку, і використовувати Linux Labs в CS, а будуть утікати CentOS і мені не дуже подобається, що багатьом (і я використав Ubuntu раніше на дуже поганий ПК будинку, хоча я не встановлять, що).
У всякому разі я не можу бути проведення часу в цих лабораторіях дерьмово кожен день, тому я вирішив, що я буду, в обох (з підтримки Vista для ігрових цілей), але є кілька питань, хоча: Де я можу перевірити, якщо моє обладнання сумісне з Linux / де Драйвери доступні? Або я повинен просто піти на це і надія на краще. Мені необхідно отримати доступ до певних даних з обох ОС, так що я повинен залишитися на третій розділ для даних? Який формат повинен бути таким як вміють читати і писати без зусиль? Я знаю, Linux пройшла довгий шлях з NTFS визнання і писати, але я якось як і раніше, не довіряють. Toshiba приходить в непарній дійсно розділів (два 92S і один 2GB), і я точно хочу, щоб змінити це, щоб я ідеалі мати 100GB або так тільки для передачі даних і можуть розділити між іншими ОС. Таким чином, я ніколи не дійсно космічним питань. Я жив з 20GB протягом деякого часу на XP, тому я думаю, зможуть обробляти 40. Резюме упорскуванням тут - я ніколи не мав OEM ОС до ... це нехай мене розділу жорсткого диска, як я хочу або буде намагатися відтворити те ж налаштування? Я отримав декілька дисків, але хто знає що це таке, здається, тільки для відновлення: S Я не можу думати ні про що насправді. Я використовував Linux багато, і я прочитав про те, як ціле подвійний завантаженні має працювати, це просто, що не схоже, щоб на взаємодії між ними. Я багато працював з Knoppix Live-CD, а також CentOS так що це не велика частина питання. Моя система: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
|
|||
|
|||
|
Вибачте, але інше питання, якщо я встановлюю Ubuntu в нормальне питання для подвійний завантаження, можна використовувати VMWare завантажити її?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
апаратної має бути нормально, просто скажіть нам ваші бездротові карти. Thats The Hardest звичайно.
Linux може читати і писати на NTFS але бот виграти і Лінь можете R / W FAT 32 і 16 це або з них буде робити Також, якщо ви не встановите Зазвичай ви не зможете отримати VMware для завантаження цього розділу. (If I Were You ID використовувати VirtualBox) Коли ви встановлюєте речей, використовуючи VirtualBox вона створює образ, це один файл, який містить цілу ОС. Моя система: Wonder's машинного Cewy
|
|
|
|||
|
|||
|
За даними сайту компанії Toshiba і Device Manager це "Intel ® Wireless WiFi Link 4965AGN ™".
FAT32 це потім. Див, справа в тому, мені потрібно мати доступ до Linux через завантаження, а то й може знадобитися швидкий доступ до речей. Я можу жити без неї, якщо це абсолютно необхідно. |
|
|
|||
|
|||
|
У мене є це бездротове, підтримується в новому ядрі, так вашої згоди там. і швидко Acess до того, що
|
|
|
|||
|
|||
|
Linux! Справа в тому, що я кодування в середовищі програмування доступний лише для Linux (GODI), а також деякі інші речі, які не працюють і в Windows ... якщо у мене є ідея, щоб виправити помилку або що-то я хотів би зробити це прямо зараз, навіть якщо я гри.
|
|
|
|||
|
|||
|
Іншим швидко питання, я повинен отримати 64bit версії Ubuntu або я повинен просто палиця з 32bit хоча процесор може робити 64? Не можу знайти нічого про проблеми сумісності Windows робить, начебто я очікував його немає поруч, де як поганий.
|
|
|
|||
|
|||
|
менше 4 гігабайт оперативної пам'яті 32 біт, якщо у вас є 4 або більше 64.
бути вдячним Ви програмування на Linux. Якщо у вас є проблема насправді ви можете з'ясувати, що пішло не так |
|
|
|||
|
|||
|
Цитата:
Це просто, що GODI тільки на Linux і деякі інші речі я, ймовірно, будете використовувати не запускати efficeintly на вікнах. Будь-яка система я можу дізнатися, що сталося. Я просто думаю, що це жалюгідний, що ви не можете віртуалізація встановленою системою. Чи є спосіб створення зображення з жорсткого диска на віртуалізація це? |
|
|
|||
|
|||
|
відладчик для програмування не кажу вам, чому Explorer розбився 10 раз підряд .........
|