![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| В момента имам двойствен обувка, Kubuntu и Vista.
Те са на отделни дялове, но ако аз просто просто премахнете Kubuntu дял компилатори спира работа и не мога да обувка под Vista. Има ли подходящ начин да направите това? Благодарности. Моята система: Hybr! Г
|
|
| |||
| |||
| За бъдещи справки ... Всъщност вие зареждане на XP CD, R конзолата за възстановяване, а след това да се пренапише FIXMBR вашата обувка файлове и премахнете ровя. След това в диска за управление на Windows и премахнете / оразмерите вашите дялове. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз го сте работили, как да го направя това!
| |||
| |||
| Да. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ах, ти ли го. Моят по-голям брат е с подобен проблем, той инсталира Ubuntu към външен HDD, както и че е към обувка горе в Изглед той необходими за шофиране включен в, и тя изисква включване към мрежата, която defeats обект на лаптопа rearly, но аз мисля, че той определя, че не сте сигурни как той го е направил все пак.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Google steelz моите мисли!
| |||
| |||
| Шофьор проблеми. Просто изглеждаше като една голяма главоболие, че не мога да направя без него. |
|
| |||
| |||
| водачи за какво? Ubuntu на patched ядрото обикновено се прави добра работа с драйвери |
|
| |||
| |||
| Построена през HP лаптоп безжично особено. |
|
| |||
| |||
| чипсет? broadcom? atheros? получите Intel чип, арго се объркат с Intel чип |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Използвайки различни OS нуждата Помощ Отстраняване GRUB | loganair | Linux & Алтернативни OS | 0 | 26 май 2009 г. 17:23 |
| Dual Начално зареждане Kubuntu и Vista с инсталирана Vista 1вия | Черна магия | Linux & Алтернативни OS | 1 | 27 Март 2009 15:14 |
| Дименсия E520 и Vista - Adobe Инсталиране / Деинсталиране Проблеми | leilanigal | Общи Софтуер Чат | 2 | 28 Feb 2009 04:46 |
| От Vista към XP | HistoryGirl | Windows операционни системи | 9 | 9 януари 2009 17:25 |
| Изглед към XP | timbo27 | Windows операционни системи | 5 | 8 Декември 2007 14:25 |
| Нишка Инструменти | |
| |