![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| V současné době jsem duální boot, Kubuntu a Vista.
| |||
| |||
| Pro budoucí referenční ... V podstatě jste boot z XP CD, R konzolu pro zotavení a potom fixmbr přepsat spouštěcí soubory a odstranit grub. Potom do správu disku v systému Windows a odstraňovat / velikost oblasti. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Beru to, že jste pracoval na to, jak si to potom?
| |||
| |||
| Jo. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aha, máš to. Můj starší bratr byl s podobným problémem, je nainstalován Ubuntu na externí HDD, a to znamenalo pro start do Vista potřeboval jednotce připojit, a to vyžaduje zapojení do sítě, která maří objektu notebooku rearly, ale myslím, že je fixní, není jistá, jak se mu to udělal ačkoli.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| google steelz mé myšlenky!
| |||
| |||
| Driver problémy. Je jen zdálo jako velká bolest hlavy, že to můžu udělat bez. |
|
| |||
| |||
| ovladače pro co? ubuntu to záplatovaný jádra obvykle dělá dobrou práci s řidiči |
|
| |||
| |||
| Postaven v HP notebooku bezdrátové především. |
|
| |||
| |||
| čipset? Broadcom? Atheros? dostanete čip Intel, převýšení pokazí s procesorem Intel čipové |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Používáme různé OS to Need Help Odebrání GRUBu | loganair | Linux & Alternativní OS | 0 | 26. května 2009 17:23 |
| Zavedení dvojího Kubuntu a Vista s Vista 1. | Black Magic | Linux & Alternativní OS | 1 | 27. března 2009 15:14 |
| Dimension E520 a Vista - Adobe Instalovat / Odinstalovat Problémy | leilanigal | Obecné Software Chat | 2 | 28. únor 2009 04:46 |
| Od Vista zpět na XP | HistoryGirl | Operační systémy Windows | 9 | 9. ledna 2009 17:25 |
| Vista zpět k xp | timbo27 | Operační systémy Windows | 5 | 8. Prosinec 2007 14:25 |
| Thread Nástroje | |
| |