![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αυτή τη στιγμή έχω διπλή εκκίνηση, kubuntu και Vista.
Ουσιαστικά, πρόκειται για ξεχωριστές κατατμήσεις, ακόμη και αν εγώ απλώς αφαιρέστε το kubuntu διαμέρισμα Grub στάσεις εργασίας και δεν μπορώ να εκκινήσετε σε Vista. Υπάρχει σωστό τρόπο να το κάνετε αυτό; Ευχαριστώ. Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
| |||
| |||
| Για το μέλλον ... Βασικά εκκίνηση μιας XP CD, Ε για την κονσόλα, τότε Fixmbr να ξαναγράψει τα αρχεία εκκίνησης και αφαίρεση grub. Τότε σε δίσκο στα Windows και διαχείριση αφαίρεση / μέγεθος σας κατατμήσεις. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θεωρώ ότι έχετε εργαστεί για το πώς μπορεί να το κάνει τότε!;
| |||
| |||
| Ναι. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αχ, έχεις αυτό. Μεγάλα αδερφός μου είχε ένα παρόμοιο πρόβλημα, θα εγκατασταθεί το Ubuntu σε έναν εξωτερικό hdd, και αυτό σήμαινε για την εκκίνηση σε Vista χρειαζόταν συνδεθεί η μονάδα, και απαιτεί να την συνδέσετε στο δίκτυο, η οποία σε αντίθεση με το αντικείμενο ενός laptop rearly, αλλά πιστεύω ότι είναι σταθερό, δεν βέβαιος πώς το έκανε όμως.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| google steelz τις σκέψεις μου!
| |||
| |||
| Οδηγός προβλήματα. Απλά φαινόταν σαν ένα μεγάλο πονοκέφαλο που μπορεί να κάνει χωρίς. |
|
| |||
| |||
| οδηγούς για ποιο πράγμα; ubuntu patched πυρήνα της συνήθως κάνει καλή δουλειά με τους οδηγούς |
|
| |||
| |||
| Χτισμένο το ασύρματο φορητό υπολογιστή HP ιδιαίτερα. |
|
| |||
| |||
| chipset; broadcom; atheros; πάρετε μια Intel τσιπ, επίκλιση πάει στραβά με ένα τσιπ της Intel |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Χρησιμοποιώντας διάφορα OS του Need Help Removing GRUB | Loganair | Linux & Εναλλακτικές OS | 0 | 26η Μαΐου 2009 17:23 |
| Διπλή Εκκίνηση kubuntu και Vista με Vista Installed 1η | Black Magic | Linux & Εναλλακτικές OS | 1 | 27 Μαρ 2009 15:14 |
| Διάσταση E520 και Vista - Adobe Install / Uninstall Προβλήματα | leilanigal | Γενικά Λογισμικό Chat | 2 | 28 Φεβ 2009 04:46 |
| Από Vista πίσω σε XP | HistoryGirl | Λειτουργικά συστήματα Windows | 9 | 9 Ιαν 2009 17:25 |
| Vista Επιστροφή στην xp | timbo27 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 5 | 8 Δεκ. 2007 14:25 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |