![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Trenutno imam dual boot, Kubuntu i Vista.
Oni su na odvojenim particijama, ali ako sam jednostavno ukloniti Kubuntu particiju siromašni prestaje radni i ja ne mogu čizma u Vidik. Da li postoji odgovarajući način to učiniti? Hvala. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Za buduću referencu ... Uglavnom ti je boot XP CD, R konzole za oporavak, a zatim FIXMBR to prepisati vaš boot datoteke i uklonite grub. Tada na disku u sustavu Windows upravljanje i ukloniti / veličinu particije. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| JA uzeti to ste radili kako to onda?
| |||
| |||
| Aha. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ah, imaš ga. Moj stariji brat je ima sličan problem, on je instaliran Ubuntu na vanjski hdd, a to je značilo to čizma gore u Vidik je potrebno voziti priključeni na struju, a to zahtijeva plugging na struju, koji poraza objekt laptop rearly, ali mislim da je fiksni ga, ne znam kako je to ipak.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| google steelz misli moje!
| |||
| |||
| Vozač probleme. Internet pravedan činiti se poput velik glavobolju da mogu učiniti bez. |
|
| |||
| |||
| driveri za što? ubuntu-a patched kernel obično radi dobar posao s vozačima |
|
| |||
| |||
| Ugrađeni HP laptop bežični posebno. |
|
| |||
| |||
| chipset? broadcom? atheros? dobiti Intel čip, cant ići u redu sa Intel čipom |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Koristeći različite OS's Need Help Uklanjanje GRUB | loganair | Linux OS i alternativna | 0 | 26. svibanj 2009 17:23 |
| Dual Booting Kubuntu i Vidik sa Vidik Instaliran 1. | Black Magic | Linux OS i alternativna | 1 | 27. ožujak 2009 15:14 |
| Dimension E520 i Vista - Adobe Install / Uninstall Problemi | leilanigal | Općenito Software Chat | 2 | 28. veljača 2009 04:46 |
| Od Vista vratiti na XP | HistoryGirl | Windows Operating Systems | 9 | 9. siječanj 2009 17:25 |
| Vista vratiti na xp | timbo27 | Windows Operating Systems | 5 | 8. prosinac 2007 14:25 |
| Thread Tools | |
| |