![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jelenleg már két boot, Kubuntu és a Vista.
| |||
| |||
| A későbbiekben ... Alapvetően te egy boot XP CD-R a helyreállítási konzolt, majd fixmbr, hogy átírják a rendszerindító fájlokat, és vegye ki a grub. Ezután a lemezt a Windows és az eltávolítás / átméretezhetjük partíciókat. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Azt hiszem már kidolgozták, hogyan kell csinálni majd!?
| |||
| |||
| Igen. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ah, megvan. Saját idősebb testvére volt egy hasonló probléma, akkor telepített Ubuntu egy külső HDD-ra, és ez azt jelentette, hogy a Vista boot up van szüksége a meghajtó csatlakoztatva van, és ez megköveteli bedugásával és a vezetékek, amelyek Vereség az objektum egy laptop rearly, de azt hiszem, fix, nem biztos benne, hogy ő volt az is.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| google steelz gondolataimat!
| |||
| |||
| Driver probléma. Csak úgy tűnt, mint egy nagy fejfájást, hogy én nem tehetek. |
|
| |||
| |||
| mozgatórugói, mit? ubuntu folt a kernel általában nem jó munkát a mozdonyvezetők |
|
| |||
| |||
| Beépített HP laptop wireless különösen. |
|
| |||
| |||
| chipset? Broadcom? Atheros? kap egy Intel chip, vidám baj az Intel chip |