![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כרגע יש לי dual boot, Kubuntu and Vista.
| |||
| |||
| לקבלת בעתיד ... בעיקרון אתה האתחול של XP לכונן, R השחזור, ולאחר מכן fixmbr כדי לכתוב מחדש את קבצי האתחול ולהסיר לחפור. אז אל 'ניהול דיסקים' ב-Windows ולהסיר / גודל המחיצות. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני לוקח את זה אתה כבר לא עובד איך לעשות את זה אז!?
| |||
| |||
| כן. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אה, יש לך את זה. ישנים אח שלי היה נתקל בבעיה דומה, הוא מותקן על גבי Ubuntu חיצוני HDD, וכי התכוון אתחול עד שהוא היה צריך Vista לתוך הכונן ב פקוק, והוא דורש פקיקה אל mains, אשר את התבוסות של האובייקט מחשב נייד rearly, אבל אני חושב שהוא קבוע זה, לא בטוח איך הוא עשה את זה בכל זאת.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Google steelz המחשבות שלי!
| |||
| |||
| מנהל התקן בעיות. זה פשוט נראה כמו כאב ראש גדול כי אני יכול להסתדר בלי. |
|
| |||
| |||
| מנהלי התקנים עבור מה? Ubuntu's טלוא ליבה בדרך כלל עושה עבודה טובה עם נהגים |
|
| |||
| |||
| נבנה ב HP הנייד האלחוטי במיוחד. |
|
| |||
| |||
| שבבים? broadcom? atheros? לקבל שבב אינטל, צביעות להשתבש עם שבב אינטל |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| שימוש שונות של מערכת ההפעלה, צריך עזרה מסיר את GRUB | loganair | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 0 | 26 במאי 2009 17:23 |
| Dual באתחול Kubuntu and Vista עם Vista מותקן 1 | הקסם השחור | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 1 | -27 מרץ 2009 15:14 |
| ממד E520 Vista ו - Adobe התקנה / הסרה בעיות | leilanigal | כללי תוכנות צ 'אט | 2 | -28 פברואר 2009 04:46 |
| מאת Vista לראש XP | HistoryGirl | מערכות ההפעלה Windows | 9 | 9th ינואר 2009 17:25 |
| לראש Vista XP | timbo27 | מערכות ההפעלה Windows | 5 | 8 דצמבר 2007 14:25 |
| שרשרת כלים | |
| |