![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| În prezent, am dual boot, Kubuntu şi Vista.
Ele sunt pe partiţii separate, dar dacă am pur şi simplu eliminaţi Kubuntu partiţie Grub opreşte de lucru şi nu pot să boot-ăm în Vista. Există o buna modalitate de a face acest lucru? Mulţumesc. Sistemul meu: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Pentru viitor ... Practic ai un XP boot de pe CD, R pentru Consola de recuperare, apoi FIXMBR să rescrie boot fişiere şi elimina grub. Apoi, în Disk Management din Windows şi elimina / redimensiona partiţii. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cred că v-aţi lucrat cum să o faci, atunci!?
| |||
| |||
| Da. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ah, te-am prins. Fratele meu mai în vârstă a fost similară cu o problemă, el a instalat Ubuntu pe un HDD extern, şi că, pentru a boot-up în Vista are nevoie de drive-ul conectat la priză, şi necesită introducerea în sistem de reţea, care învinge obiect dintr-un laptop rearly, dar cred că el a stabilit-o, nu sunt sigur cum a făcut-o, totuşi.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Google steelz gândurile mele!
| |||
| |||
| Driver probleme. Este doar a parut ca o mare durere de cap, care pot face fără a. |
|
| |||
| |||
| drivere pentru ce? ubuntu de patch-uri de kernel de obicei, are o slujbă bună, cu driver-ele |
|
| |||
| |||
| Construita in HP laptop wireless, în special. |
|
| |||
| |||
| chipset-ul? Broadcom? atheros? obţine un cip Intel, cant merge prost, cu un chip Intel |