![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| V súčasnej dobe som duální boot, Kubuntu a Vista.
| |||
| |||
| Pre budúce referenčné ... V podstate ste boot z XP CD, R konzolu na obnovenie a potom fixmbr prepísať spúšťací súbory a odstrániť grub. Potom do správu disku v systéme Windows a odstraňovať / veľkosť oblasti. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Beriem to, že ste pracovali na to, ako si to potom?
| |||
| |||
| Jo. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aha, máš to. Môj starší brat bol s podobným problémom, je nainštalovaný Ubuntu na externé HDD, a to znamenalo pre štart do Vista potřeboval jednotke pripojiť, a to si vyžaduje zapojenie do siete, ktorá marí objektu notebooku rearly, ale myslím, že je fixná, nie je istá, ako sa mu to urobil hoci.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| google steelz moje myšlienky!
| |||
| |||
| Driver problémy. Je len zdalo ako veľká bolesť hlavy, že to môžem urobiť bez. |
|
| |||
| |||
| ovládače pre čo? ubuntu to záplatovaný jadra zvyčajne robí dobrú prácu s vodiči |
|
| |||
| |||
| Postavený v HP notebooku bezdrôtové predovšetkým. |
|
| |||
| |||
| čipset? Broadcom? Atheros? dostanete čip Intel, prevýšenia pokazí s procesorom Intel čipové |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Používame rôzne OS to Need Help Odstránenie GRUB | loganair | Linux & Alternatívne OS | 0 | 26. mája 2009 17:23 |
| Zavedenie dvojitého Kubuntu a Vista s Vista 1. | Black Magic | Linux & Alternatívne OS | 1 | 27. marca 2009 15:14 |
| Dimension E520 a Vista - Adobe Inątalova / Odinštalovať Problémy | leilanigal | Všeobecné Software Chat | 2 | 28. február 2009 04:46 |
| Od Vista späť na XP | HistoryGirl | Operačné systémy Windows | 9 | 9. januára 2009 17:25 |
| Vista späť k xp | timbo27 | Operačné systémy Windows | 5 | 8. December 2007 14:25 |
| Thread Tools | |
| |