![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Тренутно имам дуал боот, Кубунту и Виста.
Они су на одвојеним партицијама, али ако сам једноставно уклоните Кубунту партицију сиромашни престаје радни и ја не могу чизма у Видик. Да ли постоји одговарајући начин то учинити? Хвала. Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
|
| |||
| |||
| За будућу референцу ... Углавном ти је боот КСП ЦД, Р конзоле за опоравак, а затим ФИКСМБР то преписати ваш боот датотеке и уклоните груб. Тада на диску у оперативном систему Уиндоус управљање и уклоните / величину партиције. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ЈА узети то сте радили како то онда?
| |||
| |||
| Аха. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ах, имаш га. Мој старији брат је има сличан проблем, он је инсталиран Убунту на вањски ХДД, а то је значило то чизма сеттле у Видик је потребно возити прикључени на струју, а то захтева укопчавање на струју, који пораза објекат лаптоп реарлы, али мислим да је фиксни га, не знам како је то ипак.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| гоогле стеелз мисли моје!
| |||
| |||
| Возач проблеме. Интернет праведан чинити се сличан велик главобољу да могу учинити без. |
|
| |||
| |||
| дривер за шта? убунту-а патцхед кернел обично ради добар посао са возачима |
|
| |||
| |||
| Уграђени ХП лаптоп радио посебно. |
|
| |||
| |||
| цхипсет? броадцом? атхерос? добити Интел чип, цант ићи у реду са Интел чипом |