![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Зараз у мене є подвійного завантаження, Kubuntu і Vista.
Вони знаходяться на різних розділах, але якби я просто видалити розділ Kubuntu Grub перестає працювати, і я не можу завантажитися в Vista. Є правильний спосіб зробити це? Спасибо. Моя система: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| На майбутнє ... В загальному, ви завантаженні XP, г для консолі відновлення, то FIXMBR переписати завантажувальні файли і видалити GRUB. Потім в Управління дисками "в Windows і видалити / змінити розміри розділів. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я вважаю, що ви вже працювали, як це зробити тоді!?
| |||
| |||
| Так. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ах, ви його отримали. Мій старший брат був з аналогічною проблемою, він встановлений Ubuntu на зовнішньому HDD, а це означало для завантаження в Vista він потребував диск підключений, і вона вимагає підключення до електромережі, яка перемагає об'єкт ноутбука rearly, але я думаю, він встановив його, не знаю, як він це зробив, хоча.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Google steelz мої думки!
| |||
| |||
| Проблем з драйверами. Це просто, як здавалося, великий головний біль, що я можу обійтися. |
|
| |||
| |||
| Драйвери для чого? виправлене ядро Ubuntu зазвичай робить хорошу роботу з водіями |
|
| |||
| |||
| Побудована в ноутбуці HP Wireless особливо. |
|
| |||
| |||
| Чіпсет? Broadcom? Atheros? отримати чіпів Intel, Cant піти не так з чіпом Intel |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Використання різних ОС Потрібна допомога Видалення GRUB | Loganair | Linux & альтернативних ОС | 0 | 26 травня 2009 17:23 |
| Подвійне завантаження Kubuntu і Vista Vista зі встановленим 1 | Чорна магія | Linux & альтернативних ОС | 1 | 27 березня 2009 15:14 |
| Dimension E520 і Vista - Adobe Установка / Видалення Проблеми | leilanigal | General Software чат | 2 | 28 лютого 2009 04:46 |
| Від Vista до XP | HistoryGirl | Операційні системи Windows | 9 | 9 січня 2009 17:25 |
| Vista назад на XP | timbo27 | Операційні системи Windows | 5 | 8 грудня 2007 14:25 |
| Різьба Інструменти | |
| |