![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Jaké jsou bezpečné Tweaky, že mohu použít pod Ubuntu, krátký sestavení vlastní jádro (což jsem nikdy udělat.) Mám Sager NP8660 notebookem s procesorem P8600 a 9800m GT. I obrázek Nejsem získání plného potenciálu z mého Ubuntu instalovat hned nazačátek. |
|
| |||
| |||
| Jedná se o přeorientovány verze Ubuntu s názvem Super Super OS nebo Ubuntu. Dodává se s bandou Tweaky a mohou být změněny. http://hacktolive.org/wiki/Super_OS. Pokud jde o sestavení vlastního jádra i cant opravdu vyjádřit, protože jsem nikdy udělat to. Přestože jsem myslela, že jí dává nový jít. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Upgrade počítače na zlepšení hry. | thaull | Obecné Hardware Chat | 2 | 9. Červenec 2009 12:09 |
| Vyhledají pomoc, jak zlepšit výkon mého notebooku ... | Ninjo | Notebooky, Mobily a PDA | 3 | 3. února 2009 06:51 |
| Jak zlepšit životnost paměťových karet | evilfantasy | Drives & Removable Media | 0 | 25. února 2008 22:29 |
| Jak mohu zvýšit účinnost své počítačové Výkon | mrcrazie007 | Obecné Hardware Chat | 8 | 3. února 2008 06:09 |
| Jak zlepšit přehrávání DVD? | jimmy_fowler | Drives & Removable Media | 4 | 14. Červenec 2007 02:33 |
| Thread Nástroje | |
| |