mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Sistem de operare Linux şi Alternative

Register

Unele modificări pentru a Îmbunătăţirea Ubuntu Speed

Reply

Thread Tools
Old 18 iunie 2009, 21:35
Noile state Group

Default Unele modificări pentru a Îmbunătăţirea Ubuntu Speed

Care sunt unele sigure trucurile care pot folosi în Ubuntu, scurt de compilare a kernel-ului mea (care nu am mai făcut.) Am o Sager NP8660 laptop cu un procesor P8600 şi un 9800m GT. M-am gândit nu sunt obţinerea întregului potenţial să-mi mai dau dreptul de a instala Ubuntu de pe bat.
Old 21 iunie 2009, 16:34
Grupul de stat

Default Unele modificări pentru a Îmbunătăţirea Ubuntu Speed

Aceasta este o versiune de Ubuntu reconcepută numit Super OS sau Super Ubuntu. El vine cu o grămadă de trucurile şi pot fi modificate. http://hacktolive.org/wiki/Super_OS.

În ceea ce compilaţi propriul nucleu i cant foarte comentariu pentru că nu am mai facut-o. Desi i-am gandit la o dă drumul.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.