мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Линукс ОС и алтернативна

Register

Неке промене на Оптимизирајте Убунту Спеед

Reply

Тхреад Тоолс
Old 18. јуни 2009, 21:35
Нови члан групе

Default Неке промене на Оптимизирајте Убунту Спеед

Које су неке туеакс сигурна да могу да користе под Убунту, кратки и састављању мој кернел (који сам никада није учињено.) Имам Сагер НП8660 лаптоп са П8600 процесор и 9800м ГТ. Ја сам лик не добија пуни потенцијал ван од мој Убунту инсталл ригхт офф слепи миш.
Old 21. јуни 2009, 16:34
Мембер Гроуп

Default Неке промене на Оптимизирајте Убунту Спеед

Ово редизајнираној верзији назван Супер Убунту ОС или Супер Убунту. Она долази са гомила туеакс и може се мењати. хттп://хацктоливе.орг/уики/Супер_ОС.

Као за састављање сопствене кернел ја лицемјерје заиста коментар јер сам га никада није учињено. Иако сам мислио о давању за ићи.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Упградинг то Побољшати Мы Цомпутер Гаминг. тхаулл Генерал Хардуаре Цхат 2 9. јула 2009 12:09
Тражећи помоћ како побољшати перформансе мог лаптоп ... Нињо Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 3 3 фебруар 2009 06:51
Како побољшати животни век меморијске картице евилфантасы Дривес & Измјењиви медији 0 25 фебруар 2008 22:29
Како да поправимо Мы Цомпутер Перформанце мрцразие007 Генерал Хардуаре Цхат 8 3 фебруар 2008 06:09
Како побољшати ДВД репродукција? јиммы_фоулер Дривес & Измјењиви медији 4 14. јула 2007 02:33
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц