az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Linux ve Alternatif işletim sistemi

Register

Ubuntu geliştirmek için bazı değişiklikler Hız

Reply

Konu Araçları
Old 18 Haziran 2009, 21:35
Yeni Üye Grubu

Default Ubuntu geliştirmek için bazı değişiklikler Hız

Ne Ubuntu altında kullanabileceğiniz bazı kasası tweaks, kendi çekirdek derleme kısa (which I yapılması hiç yoktur.) Bir P8600 işlemci ve 9800m GT ile Sager NP8660 dizüstü bilgisayar var. Sanırım benim Ubuntu dışında yüklemek derhal kapatma tam potansiyelini almıyorum rakam.
Old 21 Haziran 2009, 16:34
Üye Grubu

Default Ubuntu geliştirmek için bazı değişiklikler Hız

Ubuntu Bu tasarladığım sürüm Süper OS veya Süper Ubuntu denir. Bu tweaks bir grup ile geldiğini ve değiştirilebilir. http://hacktolive.org/wiki/Super_OS.

Kendi çekirdek derleme Ben gelince, çünkü bu yapılır hiç gerçekten yorum cant. Though i gidin vererek düşündüm.
Reply

Register

Bookmarks

Benzer Konular
Iplik Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Oyun geliştirmek için Bilgisayarım'ı Yükseltir. thaull Genel Donanım Sohbet 2 9 Tem 2009 12:09
Nasıl dizüstü bilgisayar performansını iyileştirmek için yardım isteyen ... Ninjo Dizüstü bilgisayarlar, PDA'lar ve Mobiles 3 3. Şubat 2009 06:51
Nasıl hafıza kartları ve ömrünü artırmak için evilfantasy Sürücüler ve Taşınabilir Medya 0 25. Şubat 2008 22:29
Nasıl Bilgisayarım'ı Performans iyileştirebilirim mrcrazie007 Genel Donanım Sohbet 8 3. Şubat 2008 06:09
DVD oynatma nasıl geliştirilir? jimmy_fowler Sürücüler ve Taşınabilir Medya 4 14. Temmuz 2007 02:33
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından