![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Ne Ubuntu altında kullanabileceğiniz bazı kasası tweaks, kendi çekirdek derleme kısa (which I yapılması hiç yoktur.) Bir P8600 işlemci ve 9800m GT ile Sager NP8660 dizüstü bilgisayar var. Sanırım benim Ubuntu dışında yüklemek derhal kapatma tam potansiyelini almıyorum rakam. |
|
| |||
| |||
| Ubuntu Bu tasarladığım sürüm Süper OS veya Süper Ubuntu denir. Bu tweaks bir grup ile geldiğini ve değiştirilebilir. http://hacktolive.org/wiki/Super_OS. Kendi çekirdek derleme Ben gelince, çünkü bu yapılır hiç gerçekten yorum cant. Though i gidin vererek düşündüm. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Benzer Konular | ||||
| Iplik | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Oyun geliştirmek için Bilgisayarım'ı Yükseltir. | thaull | Genel Donanım Sohbet | 2 | 9 Tem 2009 12:09 |
| Nasıl dizüstü bilgisayar performansını iyileştirmek için yardım isteyen ... | Ninjo | Dizüstü bilgisayarlar, PDA'lar ve Mobiles | 3 | 3. Şubat 2009 06:51 |
| Nasıl hafıza kartları ve ömrünü artırmak için | evilfantasy | Sürücüler ve Taşınabilir Medya | 0 | 25. Şubat 2008 22:29 |
| Nasıl Bilgisayarım'ı Performans iyileştirebilirim | mrcrazie007 | Genel Donanım Sohbet | 8 | 3. Şubat 2008 06:09 |
| DVD oynatma nasıl geliştirilir? | jimmy_fowler | Sürücüler ve Taşınabilir Medya | 4 | 14. Temmuz 2007 02:33 |
| Konu Araçları | |
| |