менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Linux & альтернативних ОС

Register

Деякі модифікацій з метою підвищення швидкості Ubuntu

Reply

Різьба Інструменти
Old 18 червня 2009, 21:35
Нові члени групи

Default Деякі модифікацій з метою підвищення швидкості Ubuntu

Яким безпечної установки що я можу використовувати під Ubuntu, короткий складання свого ядра (якого я ніколи не робили.) У мене є ноутбук Sager NP8660 з процесором P8600 і 9800M GT. Я фігуру якої я не можу повною мірою потенціал з моєї установки Ubuntu з місця в кар'єр.
Old 21 червня 2009, 16:34
Член групи

Default Деякі модифікацій з метою підвищення швидкості Ubuntu

Це Redesigned версії Ubuntu називається Супер ОС або Super Ubuntu. Він поставляється з купу налаштувань і може бути змінена. http://hacktolive.org/wiki/Super_OS.

Як для складання власного ядра я нахиляє дійсно коментарі, тому що я ніколи не робиться. Хоча я думала про надання йому йти.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Оновлення "Мій комп'ютер" для поліпшення Gaming. thaull Генеральний обладнання чат 2 9 липня 2009 12:09
Шукаю допомогу в тому, щоб поліпшити продуктивність мого ноутбука ... Ніньо Ноутбуки, КПК & Mobiles 3 3 лютого 2009 06:51
Як покращити життя карт пам'яті evilfantasy Знімні накопичувачі І ЗМІ 0 25 лютого 2008 22:29
Як я можу покращити продуктивність мого комп'ютера mrcrazie007 Генеральний обладнання чат 8 3 лютого 2008 06:09
Як поліпшити відтворення DVD? jimmy_fowler Знімні накопичувачі І ЗМІ 4 14 липня 2007 02:33
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.