![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Яким безпечної установки що я можу використовувати під Ubuntu, короткий складання свого ядра (якого я ніколи не робили.) У мене є ноутбук Sager NP8660 з процесором P8600 і 9800M GT. Я фігуру якої я не можу повною мірою потенціал з моєї установки Ubuntu з місця в кар'єр. |
|
| |||
| |||
| Це Redesigned версії Ubuntu називається Супер ОС або Super Ubuntu. Він поставляється з купу налаштувань і може бути змінена. http://hacktolive.org/wiki/Super_OS. Як для складання власного ядра я нахиляє дійсно коментарі, тому що я ніколи не робиться. Хоча я думала про надання йому йти. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Оновлення "Мій комп'ютер" для поліпшення Gaming. | thaull | Генеральний обладнання чат | 2 | 9 липня 2009 12:09 |
| Шукаю допомогу в тому, щоб поліпшити продуктивність мого ноутбука ... | Ніньо | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 3 | 3 лютого 2009 06:51 |
| Як покращити життя карт пам'яті | evilfantasy | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 0 | 25 лютого 2008 22:29 |
| Як я можу покращити продуктивність мого комп'ютера | mrcrazie007 | Генеральний обладнання чат | 8 | 3 лютого 2008 06:09 |
| Як поліпшити відтворення DVD? | jimmy_fowler | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 4 | 14 липня 2007 02:33 |
| Різьба Інструменти | |
| |