![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| I Instalirano Ubuntu 7,10 na moj laptop. Sam ubrzo shvatila da nisam bila spremna, (vozači, itd. ..). Imajući učinio punim instalirati, pokušala sam se vratiti moj sistem koristite disk za vratiti moj računalo je originalni konfig. Kada sam pokušao da sam boot je predstavljena sa: Loading stage1.5 GRUB. Larva Otvaram, molim pričekajte ... Greška 17y Nakon nekoliko pokušaja u reformatting i brisanje particija, ja sam sada s lijeve strane: GRUB_ Nisam potpuni početnik, ali Im 'vanjska strana od moj dubina |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| je u pokušaju reformate ga sa xp disk?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Stari thread Znam, ali to je sve malo Google posjeta:
Uglavnom ti je boot XP CD, R konzole za oporavak, a zatim FIXMBR to prepisati vaš boot datoteke i uklonite grub. Tada na disku u sustavu Windows upravljanje i ukloniti / veličinu particije. My System: Hybr! D
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Koristeći različite OS's Need Help Uklanjanje GRUB | loganair | Linux OS i alternativna | 0 | 26. svibanj 2009 17:23 |
| Kako instalirati GRUB na Ubuntu live CD-a | bhaktjano | Linux OS i alternativna | 0 | 26. svibanj 2009 05:12 |
| Uklanjanje siromašni zatim Uninstall Kubuntu da se vrati Vista? | Hybr! D | Linux OS i alternativna | 17 | 30 siječanj 2009 17:57 |
| DVD pogon ima običaj prikazivati u bios i grub particija izbrisana | mdonaghey075 | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 1. siječanj 2008 16:39 |
| Instalacija Windows XP preko GRUB ili HD (bez cd-rom) | NikoK | Windows Operating Systems | 1 | 12. prosinac 2007 04:33 |
| Thread Tools | |
| |