![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Įdiegiau Ubuntu 7.10 mano kompiuteryje. Aš iškart supratau, kad aš ne pasirengęs, (vairuotojų ir tt ..). Atlikęs visiškai įrengti, aš bandė naudoti savo sistemos atkūrimo diską, jei norite grįžti mano kompiuteryje yra originalus config. Kai aš pabandė paleisti man buvo pateiktas: GRUB Loading stage1.5. GRUB Loading, please wait ... Klaida 17y Po keleto bandymų pertvarką ir ištrinti pertvaros, aš dabar liko su: GRUB_ Aš nesu visiškas naujokas, bet aš iš savo gylis |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Did u pabandyti Reformate jis su XP diską?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Senas temoje aš žinau, bet tai vis kelias "Google apsilankė:
Iš esmės galite atsisiųsti iš XP CD, R atkūrimo konsolę, tada FIXMBR perrašyti savo įkrovos failus ir pašalinti grub. Tada į disko valdymo Windows ir ištrinti / pakeisti jūsų skirsnių. Mano sistema: Hybr! D
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Naudojant įvairias OS Need Help Šalinama GRUB | Loganair | Linux & Alternative OS | 0 | Gegužė 26, 2009 17:23 |
| Kaip įdiegti GRUB iš Ubuntu Live CD | bhaktjano | Linux & Alternative OS | 0 | Gegužė 26, 2009 05:12 |
| Šalinama išgraužtų tada Pašalinti Kubuntu grįžti į Vista? | Hybr! D | Linux & Alternative OS | 17 | 30 sausis 2009 17:57 |
| DVD-ROM įprotis rodyti bios ir grub skirsnis išbraukiamas | mdonaghey075 | Drives & Removable Media | 1 | 1 sausis 2008 16:39 |
| Įdiekite Windows XP per GRUB arba HD (be CD-ROM) | NikoK | Windows "operacinės sistemos | 1 | 12 gruodis 2007 04:33 |
| Temos įrankiai | |
| |