![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nainstaloval som Ubuntu 7.10 na mojom notebooku. Čoskoro som si uvedomil, že som nebol pripravený (ovladace, atď ..). Urobit s úplnú inštaláciu, som sa pokúsil použiť svoj systém obnoviť disk, vrátiť sa do môjho počítača je pôvodnej konfigurácii. Keď som sa pokúsil boot som sa stretnete s: GRUB Načítavam stage1.5. Grub načítá sa, čakajte prosím ... Chyba 17y Po niekoľkých pokusoch na preformátovania a mazanie oddielov, já vľavo hneď s: GRUB_ Nejsem úplným nováčikom, ale som z môjho hĺbka |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| udělal u pokúsiť reformai je s xp disk?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Staré vlákno já vím, ale je to ako sa pár Google návštev:
V podstate ste boot z XP CD, R konzolu na obnovenie a potom fixmbr prepísať spúšťací súbory a odstrániť grub. Potom do správu disku v systéme Windows a odstraňovať / veľkosť oblasti. Môj systém: Hybr! D
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Používame rôzne OS to Need Help Odstránenie GRUB | loganair | Linux & Alternatívne OS | 0 | 26. mája 2009 17:23 |
| Ako nainštalovať GRUB z živého CD Ubuntu | bhaktjano | Linux & Alternatívne OS | 0 | 26. mája 2009 05:12 |
| Odstránenie Grub Odinštalácia Kubuntu potom sa vrátiť na Vista? | Hybr! D | Linux & Alternatívne OS | 17 | 30. januára 2009 17:57 |
| DVD zvyknutý show v bios a grub oddiel sa ruší | mdonaghey075 | Drives & Removable Media | 1 | 1. januára 2008 16:39 |
| Inštalácia Windows XP pres GRUB alebo HD (bez cd-rom) | NikoK | Operačné systémy Windows | 1 | 12. decembra 2007 04:33 |
| Thread Tools | |
| |