![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я встановленої Ubuntu 7.10 на моєму ноутбуці. Незабаром я зрозумів, що я був не готовий, (водії, і т.д. ..). Зробивши повну установку, я спробував використати свій диск відновлення системи, щоб повернутися до моїх комп'ютером є оригінальною конфігурації. Коли я намагався завантажити я був представлений: GRUB Loading stage1.5. Grub Будь ласка, зачекайте ... Помилка 17y Після декількох спроб на переформатування і видалення розділів, залишився я тепер: GRUB_ Я не повний новачок, але я з глибини мого |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| У ж спробувати ріформата його з диска XP?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Стара Thread я знаю, але це стає трохи відвідувань в Google:
В загальному, ви завантаженні XP, г для консолі відновлення, то FIXMBR переписати завантажувальні файли і видалити GRUB. Потім в Управління дисками "в Windows і видалити / змінити розміри розділів. Моя система: Hybr! D
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Використання різних ОС Потрібна допомога Видалення GRUB | Loganair | Linux & альтернативних ОС | 0 | 26 травня 2009 17:23 |
| Як встановити GRUB, жива Ubuntu CD | bhaktjano | Linux & альтернативних ОС | 0 | 26 травня 2009 05:12 |
| Видалення Grub потім видаліть Kubuntu, щоб повернутися в Vista? | Hybr! D | Linux & альтернативних ОС | 17 | 30 січня 2009 17:57 |
| Видаляється DVD Показати звичай диска в BIOS і GRUB розділу | mdonaghey075 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 1 січня 2008 16:39 |
| Установка Windows XP через GRUB або HD (без CD-ROM) | NikoK | Операційні системи Windows | 1 | 12 грудня 2007 04:33 |
| Різьба Інструменти | |
| |