![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз бях накрая реши да се откаже изцяло прозорците и да започнете да използвате Ubuntu 9,04. Въпреки това, имам няколко въпроса по отношение на ОС на легитимност. 1. Ще мога ли да се използват външни HDDs, без проблем?, Особено HDDs, които са форматирани и се използва само за Windows XP? 2. Аз използвам моя компютър, за да произвеждат музика, като се използват програми като Sony киселина Pro и Cubase. Ще Ubuntu е добър ОС за производство на музика? Знам, че може да изтеглите и използвате Вино да тече Windows Apps, но не са склонни да използват много VST плъгини, ще бъдат подкрепени чрез тези Ubuntu и / или вино? 3. Чух от хората имат проблеми с Ubuntu работи правилно с безжични мрежови карти. Ще мога ли да се свърже с интернет безжично с лекота? Тези проблеми настрана, не мога да чакам да започне наистина разкриване на awesomeness на новата ОС и страхотно общност, която го придружава. Благодарение TSF! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако това, което правиш работи добре, защо преминат? Един OS е за производителност и управление на хардуер и софтуер за теб, няма причина да се включите, ако имате възможност въпроси. Бих просто опитайте го в VM за сега, за да проверите дали програмите използвате работа. # 1 трябва да работи добре, всички Linux дистрибуции може да чете NTFS. # 3 може или не може да бъде проблем, това е взето ги прави много, за да изгражда базови безжична работа и тя все още е нещо като crapshoot, едновременно с много други безжични устройства, но е голяма работа за известно време. Също така ние не TSF.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|