![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω τελικά αποφάσισε να εγκαταλείψει τελείως τα παράθυρα και αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το Ubuntu 9.04. Ωστόσο, έχω μερικές απορίες ως προς τη νομιμότητα του OS. 1. Θα είμαι σε θέση να χρησιμοποιούν εξωτερικά δεν HDDs με πρόβλημα;, ιδίως HDDs που έχουν μορφοποιηθεί και που χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τα Windows XP; 2. Χρησιμοποιώ τον υπολογιστή μου για την παραγωγή μουσικής, χρησιμοποιώντας προγράμματα όπως το Sony Acid Pro και Cubase. Θα το Ubuntu είναι ένα καλό λειτουργικό σύστημα για την παραγωγή μουσικής; Γνωρίζω ότι μπορώ να κάνετε λήψη και χρήση Wine να τρέχει Windows Apps, αλλά τείνουν να χρησιμοποιούν πολλά VST plugins, αυτές θα πρέπει να υποστηριχθεί με το Ubuntu και / ή κρασί; 3. Έχω ακούσει για άτομα που έχουν προβλήματα με το Ubuntu δουλεύει σωστά με ασύρματες κάρτες δικτύου. Θα είμαι σε θέση να συνδεθείτε στο Internet ασύρματα με ευκολία; Τα θέματα αυτά στην άκρη, δεν μπορώ να περιμένω για να ξεκινήσει πραγματικά το awesomeness αποκάλυψη αυτού του νέου OS και το awesome κοινότητα που το συνοδεύει. Χάρη TSF! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αν αυτό που κάνετε είναι εργάσιμη πρόστιμο, γιατί ο διακόπτης; Ένα λειτουργικό σύστημα είναι σχετικά με την παραγωγικότητα και τη διαχείριση του υλικού και λογισμικού για σας, δεν υπάρχει λόγος να αλλάξουν, αν έχετε δυνατό ζητήματα. Θέλω απλά να το δοκιμάσω σε ένα VM για την ώρα για να ελέγξετε αν τα προγράμματα που χρησιμοποιείτε για την εργασία. # 1 θα πρέπει να λειτουργούν καλά, όλα διανομές Linux μπορεί να διαβάσει NTFS. # 3 μπορεί ή δεν μπορεί να είναι ένα θέμα, είναι να ληφθεί πολύ να στηρίζεται βασικά ασύρματα εργασίας και είναι ακόμη ένα είδος crapshoot, ίδια με πολλές άλλες συσκευές ασύρματης αλλά ήταν μια μεγάλη υπόθεση για λίγο. Επίσης, δεν είμαστε TSF.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Λαμβάνοντας Laptop Εκτός | HistoryGirl | Laptops, Κινητά & PDA | 2 | 17 Αυγ 2009 08:19 |
| My Firefox παίρνει τις ηλικίες για να φορτώσει μια σελίδα | 405volume | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 1 | 21η Μαΐου 2009 04:07 |
| Είναι παλιά Windows Φάκελοι Ανάληψη Όλα τα Μνήμης για την HD;; | dfr200764 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 7η Μαρ 2009 17:24 |
| Βοήθεια! Windows λαμβάνοντας πάντα για να φορτώσετε | karen45 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 5 | 27 Ιαν 2008 14:01 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |