![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én végül úgy döntött, hogy felhagy az ablakok és teljesen elkezdené alkalmazni Ubuntu 9,04. Azonban van egy pár kérdést, hogy az operációs rendszer legitimitását. 1. Lesz képes külső HDDs nem probléma?, Különösen HDDs hogy már formázva, és csak a Windows XP? 2. Használom a számítógépet, hogy a zene, a programok, mint például a Sony Acid Pro és Cubase. Will Ubuntu egy jó OS előállítására zene? Tudom, hogy töltse le és használja Bor Windows Apps, de én inkább a használat sok VST plugins, majd ezeket kell támogatni, amely az Ubuntu és / vagy a bor? 3. Hallottam az emberek miután kérdések Ubuntu működik a vezeték nélküli hálózati kártyák. Lesz képes csatlakozni a vezeték nélküli internet a könnyed? Ezek a kérdések kívül helyezését, alig várom, hogy valóban felfedi a awesomeness az új operációs rendszer és a fantasztikus közösség, mely kíséri azt. Köszönet TSF! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha mit csinálsz működik jól, miért váltani? Az OS kb termelékenység és irányító hardver és szoftver az Ön számára, nincs ok arra, hogy kapcsoljuk be, ha van lehetőség kérdéseket. Csak próbáld meg a virtuális gép most, hogy ellenőrizze, ha a program használata munkát. # 1 bírságot kell működnie, minden Linux disztribúció tudja olvasni NTFS. # 3 lehet, hogy nem egy olyan kérdés, hogy ez hozott nekik egy csomó épül, hogy az alapvető vezeték nélküli munka és még mindig ilyen a crapshoot, ugyanaz a tétel a más vezeték nélküli eszközökkel, de nem olyan nagy ügy egy darabig. Szintén nem vagyunk TSF.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|