![]() |
|
| |||
| |||
| ביצעתי לבסוף החליט לנטוש לחלוטין את Windows ולהתחיל להשתמש Ubuntu 9.04. עם זאת, יש לי מספר שאלות לגבי מערכת ההפעלה של לגיטימציה. 1. האם אני יוכל להשתמש HDDs חיצוניים ללא שום בעיה?, במיוחד HDDs כי כבר פירמטת ומשמש רק ב-Windows XP? 2. אני משתמש במחשב שלי כדי להפיק מוסיקה, באמצעות תוכניות כגון Sony Acid Pro ו Cubase. האם Ubuntu להיות טובה עבור מערכת ההפעלה, מייצר מוזיקה? אני יודע שאני יכול להוריד ולהשתמש יין כדי להפעיל את Windows Apps, אבל אני נוטה להשתמש הרבה VST plugins, יהיו אלה להיות נתמך באמצעות Ubuntu ו / או יין? 3. שמעתי שיש בעיות של אנשים עם Ubuntu עובד כראוי עם כרטיס הרשת האלחוטית. האם אני יוכל להתחבר לאינטרנט באופן אלחוטי בקלות? בעיות אלה הצידה, אני לא יכול לחכות כדי להתחיל באמת את awesomeness חשיפה זו של מערכת ההפעלה החדשה של הקהילה מדהים כי המלווה אותה. תודה TSF! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם מה שאתם עושים זה עובד בסדר גמור, למה לעבור? מערכת הפעלה היא לגבי הפרודוקטיביות וניהול חומרה ותוכנה בשבילך, אין סיבה לעבור אם יש לך בעיות אפשריות. הייתי פשוט לנסות את זה ב-VM עבור כעת כדי לבדוק אם אתה משתמש בתוכניות העבודה. # 1 אמור לעבוד בסדר, הכל Linux distributions יכול לקרוא NTFS. # 3 עשויה או לא עשויה להיות בעיה, זה נלקח מהם הרבה בונה להגיע בסיסי אלחוטית עובד וזה עדיין סוג של crapshoot, אותו הדבר עם הרבה התקנים אחרים אבל אלחוטית כבר עניין גדול לזמן. כמו כן אנו לא TSF.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| לוקח Laptop חוץ | HistoryGirl | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 2 | -17 אוגוסט 2009 08:19 |
| אזור Firefox הוא לוקח הגילאים לטעון דף | 405volume | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 1 | 21st מאי 2009 04:07 |
| האם ישנה Windows תיקיות תופס את כל הזיכרון על HD?? | dfr200764 | מערכות ההפעלה Windows | 3 | 7 מרץ 2009 17:24 |
| עזרה! Windows לוקח לטעון לנצח | karen45 | מערכות ההפעלה Windows | 5 | -27 ינואר 2008 14:01 |
| שרשרת כלים | |
| |