mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Linux & Alternative OS

Register

Atsižvelgiant Ubuntu Plunge

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 7, 2009, 19:13
Naujas Narys

Default Atsižvelgiant Ubuntu Plunge

Aš pagaliau nusprendė atsisakyti "Windows" apskritai ir pradėti naudoti Ubuntu 9.04. Tačiau turiu keletą klausimų, OS teisėtumą.

1. Ar galiu naudoti išorinį HDD su no problem?, Ypač HDD, kad buvo suformatuotas ir naudoti tik Windows XP?

2. Galiu naudoti savo kompiuterį gaminti muziką, naudodami tokias programas kaip Sony Acid Pro ir Cubase. Ar Ubuntu yra gera OS gaminti muziką? Žinau, kad galima parsisiųsti ir naudoti Wine paleisti Windows Apps ", tačiau esu linkęs naudoti ir VST plugins aikštelė, bus jie būtų remiamos Ubuntu ir / ar vyno?

3. Aš girdėjau iš žmonių, turinčių problemų su Ubuntu veikia su bevielio tinklo korteles. Ar galiu prisijungti prie interneto bevieliu lengvai?

Šie klausimai žemę, I can't wait to start tikrai atskleidžiant šios naujos OS awesomeness ir nuostabus bendruomenė, kuris pridedamas prie jo. Ačiū TSF!
Old Birželis 7, 2009, 19:18
Donorų grupės

Default Atsižvelgiant Ubuntu Plunge

Jei tai, ką jūs darote, veikia gerai, kodėl pakeisti? OS-yra, apie našumo ir valdymo kompiuterinės ir programinės įrangos už jus, todėl nėra pagrindo keisti, jei turite galimas problemas.

Norėčiau tiesiog pabandykite jį VM dabar patikrinti ar programos Jums naudoti darbo. # 1 turi dirbti gerai, visos Linux distribucijos gali skaityti NTFS. # 3 gali ar negali būti problema, tai į juos daug stato gauti pagrindinio belaidžio darbo ir jis dar tipo crapshoot, tas pats su kitų prietaisų partiją, tačiau belaidžio buvo baisi ir tuo pačiu.

Pat mes negalime TSF.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "

Mano sistema: 日夏子

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Pagrindinė plokštė:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM atmintis:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (-ai):
PNY 8800GTS 320MB
Garso plokštė:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Kietasis diskas (-ai):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Aušinimas:
4x yate-120mm Loon + 200mm viršų
Tinklas / Internetas:
Qwest
Monitorius (-ai):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacinė sistema (-os):
Windows XP + 7
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Atsižvelgiant Laptop Apart HistoryGirl Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 2 Rugpjūtis 17, 2009 08:19
Mano Firefox atsižvelgiant amžių įkelti puslapį 405volume Naršyklėms & FTP Klientai 1 Gegužė 21, 2009 04:07
Ar senų langų Katalogai pradėjimas Visi ant HD atmintis? dfr200764 Windows "operacinės sistemos 3 Kovas 7, 2009 17:24
Padėti! Windows atsižvelgiant forever to load karen45 Windows "operacinės sistemos 5 27 sausis 2008 14:01
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.