![]() |
|
| |||
| |||
| Esmu beidzot nolēmis atteikties no windows vispār un sākt izmantot Ubuntu 9.04. Tomēr, man ir daži jautājumi par OS leģitimitāti. 1. Vai es varēšu izmantot ārējos HDD, kuriem nav problēmu?, Īpaši HDD, kas ir formatēta un ko izmanto tikai uz Windows XP? 2. Es varu izmantot datoru ražot mūziku, izmantojot programmas, piemēram, Sony Acid Pro un Cubase. Vai Ubuntu ir labs OS ražošanai mūziku? Es zinu, ka varu lejupielādēt un izmantot Wine, lai palaistu Windows Apps, bet man ir tendence izmantot daudz VST plugins, būs tās būtu jāatbalsta ar Ubuntu un / vai vīnu? 3. Esmu dzirdējis par cilvēkiem, kam ir problēmas ar Ubuntu darbojas pareizi ar bezvadu tīkla kartēm. Vai es varētu izveidot savienojumu ar internetu bez vadiem viegli? Šos jautājumus malā, es nevar gaidīt, lai sāktu patiesi atklātu awesomeness šo jauno OS un laba sabiedrība, kas pievienots to. Thanks TSF! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja tas, ko jūs darāt, ir darba naudas, tad kāpēc mainīt? OS ir par ražīguma un vadības aparatūras un programmatūras jums, nav iemesla mainīt, ja jums ir iespējams jautājumiem. Es vēlētos izmēģināt to VM tagad, lai pārbaudītu, vai programmas jūs izmantojat darbā. # 1 jāstrādā fine, visas Linux sadali var lasīt NTFS. # 3 var vai nevar būt jautājums, tas ir tās partijas pamatā iegūt pamata bezvadu strādā un tas joprojām veida crapshoot, pats ar daudz citām ierīcēm tomēr bezvadu ir īpašs ar laiku. Arī mēs neesam TSF.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |