menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Linux & Alternatívne OS

Register

Vzhľadom na Ubuntu zchlazovacim

Reply

Thread Tools
Old 7. júna 2009, 19:13
Nový člen skupiny

Som sa nakoniec rozhodol opustiť úplne okná a začať používať Ubuntu 9.04. Avšak, mám niekoľko otázok, pokiaľ ide o OS legitimitu.

1. Budem mať možnosť používať externé HDD bez problému?, Najmä HDDs, ktoré boli formátované a používané len pre Windows XP?

2. Já svoj počítač používať na produkciu hudby, pomocou programov, ako sú Sony Acid Pro a Cubase. Bude Ubuntu je dobrý OS pre tvorbu hudby? Viem, že je možné stiahnuť a používať Víno spúšťať Windows Apps, ale majú tendenciu používať veľa VST pluginy, budú tieto byť podporované prostredníctvom Ubuntu a / alebo víno?

3. Počul som o ľudí s problémami s Ubuntu pracuje správne s bezdrôtovú sieťovú kartu. Budem mať možnosť pripojiť sa na internet bezdrôtovo ľahké?

Tieto otázky stranou, I can't wait to start skutočne odkrývajúci sa awesomeness tohto nového OS a úžasné spoločenstvo, ktoré ju sprevádzajú. Vďaka TSF!
Old 7. júna 2009, 19:18
Darcu Skupina

Ak to, čo robíte, je v poriadku, prečo prepínať? S OS je o produktivite a správa hardvéru a softvéru pre vás, neexistuje žiadny dôvod na prechod, ak ste na možné problémy.

Já bych prostě skúste ho vo VM teraz zistiť, či budete používať programy práce. # 1 by mal fungovať v poriadku, všetky linuxové distribúcie môžete prečítať NTFS. # 3 môže alebo nemusí byť problém, je to vziať im veľa stavia na získanie základných pracovných a bezdrôtové je to ešte trochu crapshoot, rovnaký s množstvom iných zariadení, ale bezdrôtové bol veľký problém na chvíľu.

Tiež nejsme TSF.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "

Môj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01GHz
Základná doska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamäť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W AeroCool zeroDBA
Chladenie:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Sieť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operačný systém (y):
Windows XP + 7
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.