![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Som sa nakoniec rozhodol opustiť úplne okná a začať používať Ubuntu 9.04. Avšak, mám niekoľko otázok, pokiaľ ide o OS legitimitu. 1. Budem mať možnosť používať externé HDD bez problému?, Najmä HDDs, ktoré boli formátované a používané len pre Windows XP? 2. Já svoj počítač používať na produkciu hudby, pomocou programov, ako sú Sony Acid Pro a Cubase. Bude Ubuntu je dobrý OS pre tvorbu hudby? Viem, že je možné stiahnuť a používať Víno spúšťať Windows Apps, ale majú tendenciu používať veľa VST pluginy, budú tieto byť podporované prostredníctvom Ubuntu a / alebo víno? 3. Počul som o ľudí s problémami s Ubuntu pracuje správne s bezdrôtovú sieťovú kartu. Budem mať možnosť pripojiť sa na internet bezdrôtovo ľahké? Tieto otázky stranou, I can't wait to start skutočne odkrývajúci sa awesomeness tohto nového OS a úžasné spoločenstvo, ktoré ju sprevádzajú. Vďaka TSF! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak to, čo robíte, je v poriadku, prečo prepínať? S OS je o produktivite a správa hardvéru a softvéru pre vás, neexistuje žiadny dôvod na prechod, ak ste na možné problémy. Já bych prostě skúste ho vo VM teraz zistiť, či budete používať programy práce. # 1 by mal fungovať v poriadku, všetky linuxové distribúcie môžete prečítať NTFS. # 3 môže alebo nemusí byť problém, je to vziať im veľa stavia na získanie základných pracovných a bezdrôtové je to ešte trochu crapshoot, rovnaký s množstvom iných zariadení, ale bezdrôtové bol veľký problém na chvíľu. Tiež nejsme TSF.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|