мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Линукс ОС и алтернативна

Register

Предузимање Убунту гњурање

Reply

Тхреад Тоолс
Old 7. јуни 2009, 19:13
Нови члан групе

Ја сам на крају одлучио да напусте прозори уопце и почети да користи Убунту 9,04. Међутим, имам неколико питања, као на ОС легитимност.

1. Хоћу ли моћи да користи вањски ХДДс без проблема?, Посебно ХДДс који су форматирана и користи се само на Уиндоус КСП?

2. Ли користити рачунаре за стварање музике, користећи програме као што су Соны Ацид Про и Цубасе. Убунту ће бити добар ОС за производњу музика? Знам да могу преузети и користити за покретање система Уиндоус Вино Аппс, али ја тенденцију да користе доста вст плугинс, те ће бити подржане кроз Убунту и / или вино?

3. Чуо сам од људи који имају проблема са Убунту ради правилно са бежичном мрежом картицама. Хоћу ли се моћи повезати на интернет бежично са лакоћом?

Ова питања на страну, не могу чекати да почнете стварно је ауесоменесс откривање овог новог ОС-а Ауесоме заједница која га прати. ТСФ Хвала!
Old 7. јуни 2009, 19:18
Донаторска Група

Ако је оно што радиш ради добро, зашто се пребацити? Ан ОС је о продуктивности и управљање хардвер и софтвер за вас, нема разлога да се пребаци ако имате питања је могуће.

Ја бих само покушајте га на СМ за сада за провјерити ако користите програме рада. # 1 треба да раде у реду, све Линукс дистрибуција могу читати НТФС. # 3 мај или мај не бити питање је узети их пуно гради да би добили основне бежичне раде и то је још увек љубазно од црапсхоот, исто са пуно других бежичних уређаја, али је била велика ствар за неко време.

Исто тако нисмо ТСФ.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "

Мы Сыстем: 日夏子

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е6400 2,13 -> 3.01гхз
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли Платинум ЛГА 775
РАМ меморија:
2ГБ Патриот Екстреме Перформанце
Графичка картица (е):
ПНЫ 8800ГТС 320МБ
Соунд Цард:
Соунд Бластер Кстремегамер 7,1
Тврди диск (и):
80ГБ + 500ГБ
Оптички погон (е):
2кс САТА
Цасе / псу:
Антец 900 + 620У Аероцоол зероДБА
Хлађење:
4кс-120мм Ыате шуњало + 200мм топ
Нетуорк / Интернет:
Куест
Монитор (е):
Делл 22 "С2209У (1920кс1080)
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП + 7
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц