![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ја сам на крају одлучио да напусте прозори уопце и почети да користи Убунту 9,04. Међутим, имам неколико питања, као на ОС легитимност. 1. Хоћу ли моћи да користи вањски ХДДс без проблема?, Посебно ХДДс који су форматирана и користи се само на Уиндоус КСП? 2. Ли користити рачунаре за стварање музике, користећи програме као што су Соны Ацид Про и Цубасе. Убунту ће бити добар ОС за производњу музика? Знам да могу преузети и користити за покретање система Уиндоус Вино Аппс, али ја тенденцију да користе доста вст плугинс, те ће бити подржане кроз Убунту и / или вино? 3. Чуо сам од људи који имају проблема са Убунту ради правилно са бежичном мрежом картицама. Хоћу ли се моћи повезати на интернет бежично са лакоћом? Ова питања на страну, не могу чекати да почнете стварно је ауесоменесс откривање овог новог ОС-а Ауесоме заједница која га прати. ТСФ Хвала! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако је оно што радиш ради добро, зашто се пребацити? Ан ОС је о продуктивности и управљање хардвер и софтвер за вас, нема разлога да се пребаци ако имате питања је могуће. Ја бих само покушајте га на СМ за сада за провјерити ако користите програме рада. # 1 треба да раде у реду, све Линукс дистрибуција могу читати НТФС. # 3 мај или мај не бити питање је узети их пуно гради да би добили основне бежичне раде и то је још увек љубазно од црапсхоот, исто са пуно других бежичних уређаја, али је била велика ствар за неко време. Исто тако нисмо ТСФ.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|