![]() |
|
| |||
| |||
| Sonunda tamamen pencereler bırakmak ve Ubuntu 9,04 kullanmaya başlamak karar verdik. Ancak, OS's meşruiyet gibi bir kaç soru var. 1. Hiç bir sorun ile dış HDDs kullanabilir mi?, Bu biçimlendirildiğinde edilmiştir ve Windows XP sadece kullanılan özellikle HDDs? 2. Ben, bu tür programları kullanarak müzik üretmek için bilgisayar kullanımı, Sony Acid Pro ve Cubase. Ubuntu müzik üretimi için iyi bir işletim sistemi olacak mı? I indirebilir ve Windows Uygulamaları çalıştırmak için Wine kullanmak biliyorum, ama VST eklentileri bir çok kullanım eğilimi, bu Ubuntu ile desteklenen ve / veya Şarap? 3. İnsanların Ubuntu'yla düzgün kablosuz ağ kartları ile çalışma konuları sahip duydunuz. Ben internete kablosuz kolaylıkla bağlamak için mi? Bu konular bir yana, gerçekten bu yeni OS sürümüne de awesomeness ve bu, bu harika toplum uncovering başlamak için bekleyemem. Teşekkürler TSF! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne yapıyorsun Eğer, neden geçiş iyi çalışıyor? OS verimlilik ve yönetmek, donanım ve yazılım hakkında sizin için bir geçiş yapmak için bir neden yok eğer olası sorunlar var. Ben sadece bir VM şimdi eğer programları iş kullanımı kontrol etmek için denemek olacaktır. # 1 sorunsuz çalışır, tüm Linux dağıtımları NTFS okuyabilirsiniz. # 3 veya bir sorun olmayabilir Mayıs, onlardan bir sürü alınan temel kablosuz çalışma için oluşturur ve hala crapshoot gibi, aynı diğer cihazların çok ama kablosuz bir süre için büyük bir anlaşma oldu. Ayrıca TSF değil.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |