Беручи зануритися Ubuntu Якщо те, що ви робите, працює нормально, чому б перейти? ОС про продуктивність та управління апаратного та програмного забезпечення для вас, немає ніяких причин для перемикання якщо у вас є можливі питання.
Я б просто спробувати на віртуальній машині на даний момент, щоб перевірити, якщо ви використовуєте програми роботи. # 1 повинні працювати нормально, всі дистрибутиви можуть читати NTFS. # 3 може і не бути проблемою, він узяв їх багато будує для отримання базових бездротових робітників, і це ще виду crapshoot, так само, з багатьма іншими бездротовими пристроями, але була велика угода на деякий час.
Також ми не TSF.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".
Моя система: 日夏子 Процесор (и): Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz | Материнська плата: MSI P6N SLI Platinum LGA 775 | ОЗУ: 2GB Patriot Extreme Performance | Графічна карта (и): PNY 8800GTS 320MB | Звукова карта: Sound Blaster XtremeGamer 7,1 | Жорсткий диск (и): 80GB + 500GB | Оптичний привід (и): 2x SATA | Діло / PSU: Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA | Охолодження: 4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх | Мережі / Інтернет: Qwest | Монітор (и): Dell 22 "S2209W (1920x1080) | Операційна система (и): Windows XP + 7 | |