μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Linux & Εναλλακτικές OS

Register

Προσπαθώντας να πάει στο linux

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 1 Φεβρουαρίου 2008, 20:27
Νέο Μέλος Ομάδα

Βοήθεια! Είμαι νέος και δεν μπορεί να μου laptop για να διαβάσει ένα cd .. Μπορεί κανείς βοήθεια. όπως και οι μπότες μέχρι το NTLDR is missing
Old 2 Φεβρουαρίου, 2008, 03:31
Ομάδα Δωρητών

όταν το σύστημα αρχίζει f2 πατήστε επανειλημμένα έως ότου εμφανιστεί η οθόνη του BIOS, μεταβείτε στην εκκίνηση, και που η κύρια συσκευή εκκίνησης στο cd drive
ή
Μόλις ξεκινήσετε τον υπολογιστή σας δούμε στο κάτω μέρος της οθόνης θα δείτε επιλογές εκκίνησης τότε βασικό δίπλα του (νομίζω ότι το F12) αφού γνωρίζετε ποια είναι η απενεργοποίηση και πάλι και αγγίξτε επανειλημμένα ότι μέχρι το κλειδί εκκίνησης εμφανιστεί το μενού, μετακινηθείτε στο CD-ROM και πατήστε enter

Το σύστημά μου: Cewy της διερωτώμαι macine

Processor (s):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Motherboard:
asus p5q deluxe
Μνήμες:
4 GIG ocz 1066mhz SLI
Κάρτα γραφικών (ες):
ΕΒΓΑ nvidia 8800 ultra ko
Κάρτα Ήχου:
εποχουμένως
Hard Drive (s):
750 GIG Seagate, 32meg cache
Optical Drive (s):
3 asus dvd συγγραφείς, lightscribe
Υπόθεση / PSU:
Lian-li armoursuite PC-P60
Ψύξη:
tuniq πύργος
Network / Internet:
διπλή θύρες Gigabit LAN
Monitor (ες):
24 "dell 2408wfp
Operating System (s):
winfail Vista 64 | ubuntu / arch linux
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.