![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Ez nem a boot cd? Valaki azt mondta, hogy figyeljen a monitor egyszer bekapcsolja a számítógépet, és azt mondják, hogy nyomja meg a "del" gombot, vagy az "F2" gombot, hogy hagyja abba a boot. Akkor meg kell tudnia változtatni, ha a csizma. Ez nem munka, és én nagyon szeretlek, hogy a Linux a számítógépet így lehet egy kis gyakorlat azt (csak most kezdődött el az én Linux + osztályok). Köszönjük, hogy bármilyen tanácsot vagy segítséget:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez a számítógép egy előre elkészített gép (Dell, stb)?
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Knoppix UBCD vagy a Rendszer-visszaállítás? | Quinton | General Chat szoftver | 0 | 29. május 2009 13:52 |
| Linux Knoppix kérdés? | Josh D | Linux és OS Alternatív | 2 | 24. november 2008 03:55 |
| Knoppix boot probléma? | litesabreman | Linux és OS Alternatív | 2 | 21. november 2008 13:34 |
| A számítógépes programok használata a hálózat fő számítógépes | hotchef23 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 7 | 31. május 2008 14:25 |
| Téma eszközök | |
| |