![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám starý 98 stroji, který jsem spustit hned starou verzi Linux. Ví to někdo z dobré typizace tutor, že můžu stáhnout a přístavu na mém stroji Linux? |
|
| |||
| |||
| linux-li váš počítač má přístup k internetu existují některé dobré flash založené typizace lektoři jsou k dispozici zdarma. zkusit http://www.powertyping.com/ |
|
| |||
| |||
| Můj stroj nemá bohužel internet. |
|
| |||
| |||
| Je tu Ktouch, tux typu a hypertype, ale musím říct, že jsem nikdy nepoužíval nich (napsáním jsem se naučil na oldfashioned mechanickým strojopisem) L8tr ... Tom |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Existuje Linux distro To učí Nacházíte Linux | pest79456 | Linux & Alternativní OS | 2 | 23. dubna 2009 13:26 |
| Jak odstranit napsáním dějin? | pest79456 | Obecné Software Chat | 9 | 4. březen 2009 21:46 |
| Kde mohu najít software, který zlepšuje mé písařské rychlost | yonilobo | Linux & Alternativní OS | 3 | 22. listopad 2008 02:44 |
| Klávesnice má Zpožděno Psaní | gunnapaul2 | Obecné Software Chat | 4 | 10. prosince 2007 00:26 |
| Typizace vaše příspěvky | alex | Společenství Novinky a chat | 53 | 27. listopadu 2007 23:00 |
| Thread Nástroje | |
| |