![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Turiu senus 98 mašinų, kad galiu paleisti dabar seną versiją Linux. Does anyone know gero spausdinimo globėjas, kad galiu atsisiųsti ir uosto mano Linux mašina? |
|
| |||
| |||
| Jeigu jūsų mašina "Linux" turi prieigą prie interneto yra kelios geros Flash kurių spausdinimo pagalbininkai galima parsisiųsti nemokamai. bandyti http://www.powertyping.com/ |
|
| |||
| |||
| Mano kompiuteryje nėra interneto deja. |
|
| |||
| |||
| Yra KTouch, Tux tipą ir hypertype, bet turiu pasakyti, kad aš niekada nesinaudojo jų (aš išmokau rašyti apie Senas arba retas modelis mechaninių rašomųjų mašinėlių juostelės) L8tr ... Tomas |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Ar yra Linux Distro kuri moko Jūs Linux | pest79456 | Linux & Alternative OS | 2 | Balandis 23, 2009 13:26 |
| Kaip ištrinti rašyti istoriją? | pest79456 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 9 | 4 kovas 2009 21:46 |
| Kur rasti programinę įrangą, kuri pagerina mano spausdinimo greitis | yonilobo | Linux & Alternative OS | 3 | Lapkritis 22, 2008 02:44 |
| Klaviatūros buvo atidėtos Typing | gunnapaul2 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 4 | 10 gruodis 2007 00:26 |
| Įvedate savo žinutes | Alex | Community News & Chat | 53 | Lapkritis 27, 2007 23:00 |
| Temos įrankiai | |
| |