![]() |
| |||||||
| Rekisteröidy | Sivustokartta Spy | Käyttäjälista | Lahjoita | Haku | Today's Posts | Mark Forums Read | Foorumin säännöt |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Olen asentanut Ubuntu 6.06 muutama päivä Tiedän sen vanhentunut mutta olen päivittänyt 8.04 ja sen jälkeen olen siirtynyt i rebooted minun PC ja se ei lataudu kunnolla se menee sininen laatikko tai jotain ainoa tapa i pääsee käynnisty kunnolla on valitse kolmannen rivin valikosta joka on ärsyttävää voi mitään apua? |
![]() |
|
| Kirjanmerkit |
Samanlaisia Threads | ||||
| Kierre | Thread Starter | Forum | Vastaukset | Last Post |
| Dual Boot Ubuntu Linux ja Vista Nyt Kaikki OS ei lataa! | Blade110L | Linux & Alternative OS | 0 | 14th Jun 2009 08:44 |
| Ubuntu 9.04 - Oletus keyring verkon hallinta kysymys | Briancmitchell | Linux & Alternative OS | 0 | 30. toukokuuta 2009 06:02 |
| Dual boot auttaa - ubuntu asennettu, nyt lisäämällä näköala | d0od | Windows-käyttöjärjestelmät | 1 | 7. marraskuu 2008 08:47 |
| Kysymys noin Vista / Ubuntu dual boot | Aå | Linux & Alternative OS | 11 | 18. lokakuu 2008 02:29 |
| Vista boot kysymys | NorthernLights | Windows-käyttöjärjestelmät | 1 | 6. joulukuu 2007 01:09 |
| Thread Tools | |
| |