![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| JA instaliran Ubuntu 6,06 je drugi dan znam njegove zastarjele, ali i unaprijeđeni na 8,04 i nakon što sam nadograđuje i ponovno podizanje sustava moj računalo i ne bi opterećenje valjano je idući u plavoj kutiji ili nešto samo tako mogu doći do boot je pravilno odabrati treći redak iz izbornika što je neprijatan može pomoć? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Dual boot Ubuntu Linux i Vista OS Sada Svejedno ne učita! | Blade110L | Linux OS i alternativna | 0 | 14. lipnja 2009 08:44 |
| Ubuntu 9,04 - Default keyring za mrežni manager problem | Briancmitchell | Linux OS i alternativna | 0 | 30. svibanj 2009 06:02 |
| Dual boot pomoć - ubuntu instaliran, sada dodajuchi vidik | d0od | Windows Operating Systems | 1 | 7. studeni 2008 08:47 |
| Pitanje o Vidik / Ubuntu dual boot | MJM | Linux OS i alternativna | 11 | 18. listopad 2008 02:29 |
| Vista boot problem | NorthernLights | Windows Operating Systems | 1 | 6. prosinac 2007 01:09 |
| Thread Tools | |
| |