![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Įdiegiau Ubuntu 6.06 kitą dieną aš žinau savo pasenusi, bet aš atnaujintas iki 8,04 ir po atnaujinimo man perleist savo PC ir ji nėra tinkamai apkrova buvo išeiti į mėlyną dėžutę arba kažkas tik taip galiu gauti paleisti yra tinkamai pasirinkti trečia eilutė iš meniu kuri erzina bet gali padėti? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Dual boot Ubuntu Linux ir Vista Dabar bet OS ne įkelia! | Blade110L | Linux & Alternative OS | 0 | Birželis 14, 2009 08:44 |
| Ubuntu 9,04 - Default keyring tinklo valdytojas išduoda | Briancmitchell | Linux & Alternative OS | 0 | Gegužė 30, 2009 06:02 |
| Dual boot Pagalba - Ubuntu įrengtas, dabar pridėjus Vista | d0od | Windows "operacinės sistemos | 1 | 7 lapkritis 2008 08:47 |
| Klausimas apie Vista / Ubuntu dvigubos įkrovos | MJM | Linux & Alternative OS | 11 | 18 spalis 2008 02:29 |
| Vista įkrovos klausimas | Mintys | Windows "operacinės sistemos | 1 | 6 gruodis 2007 01:09 |
| Temos įrankiai | |
| |