mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Sistem de operare Linux şi Alternative

Register

Ubuntu 6.06 Numarul de Boot

Reply

Thread Tools
Old 17 iunie 2009, 09:12
Noile state Group

Default Ubuntu 6.06 Numarul de Boot

Am instalat Ubuntu 6.06 ieri stiu sa învechit, dar am actualizat la 8.04 şi după ce am actualizat i rebooted meu PC şi nu va încărca în mod corespunzător a fost întâmplă în caseta de albastru sau ceva de genul Singurul mod în care pot ajunge la boot este corect, selectaţi cea de-a treia linie din meniu
care este enervant poate de ajutor?
Reply

Register

Marcaje

Similar Threads
Fir Thread Starter Forum Răspunsurile Ultimul mesaj
Dual Boot Ubuntu Linux şi orice sistem de operare Vista Acum nu se incarca! Blade110L Sistem de operare Linux şi Alternative 0 14 iunie 2009 08:44
Ubuntu 9.04 - Default Keyring pentru Network Manager problemă Briancmitchell Sistem de operare Linux şi Alternative 0 30 mai 2009 06:02
Dual boot Ajutor - ubuntu instalat, acum adăugând Vista d0od Sisteme de operare Windows 1 7 noiembrie 2008 08:47
Întrebare despre un Vista / Ubuntu dual boot MJM Sistem de operare Linux şi Alternative 11 18 octombrie 2008 02:29
Vista boot problemă NorthernLights Sisteme de operare Windows 1 6 decembrie 2007 01:09
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.