![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am instalat Ubuntu 6.06 ieri stiu sa învechit, dar am actualizat la 8.04 şi după ce am actualizat i rebooted meu PC şi nu va încărca în mod corespunzător a fost întâmplă în caseta de albastru sau ceva de genul Singurul mod în care pot ajunge la boot este corect, selectaţi cea de-a treia linie din meniu care este enervant poate de ajutor? |
![]() |
|
| Marcaje |
Similar Threads | ||||
| Fir | Thread Starter | Forum | Răspunsurile | Ultimul mesaj |
| Dual Boot Ubuntu Linux şi orice sistem de operare Vista Acum nu se incarca! | Blade110L | Sistem de operare Linux şi Alternative | 0 | 14 iunie 2009 08:44 |
| Ubuntu 9.04 - Default Keyring pentru Network Manager problemă | Briancmitchell | Sistem de operare Linux şi Alternative | 0 | 30 mai 2009 06:02 |
| Dual boot Ajutor - ubuntu instalat, acum adăugând Vista | d0od | Sisteme de operare Windows | 1 | 7 noiembrie 2008 08:47 |
| Întrebare despre un Vista / Ubuntu dual boot | MJM | Sistem de operare Linux şi Alternative | 11 | 18 octombrie 2008 02:29 |
| Vista boot problemă | NorthernLights | Sisteme de operare Windows | 1 | 6 decembrie 2007 01:09 |
| Thread Tools | |
| |