![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| ЈА инсталиран Убунту 6,06 је други дан знам његове застарјеле, али и унапријеђен на 8,04 и након што сам надограђује и поновно подизање система мој рачунар и не би оптерећење ваљано је идући у плавој кутији или нешто само тако могу доћи до боот је правилно одабрати трећи ред из менија што је непријатан може помоћ? |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Дуал боот Убунту Линукс и Виста ОС Сада Свеједно не учита! | Бладе110Л | Линукс ОС и алтернативна | 0 | 14. јуна 2009 08:44 |
| Убунту 9,04 - Дефаулт кеыринг за мрежни манагер проблем | Брианцмитцхелл | Линукс ОС и алтернативна | 0 | 30 мај 2009 06:02 |
| Дуал боот помоћ - убунту инсталиран, сада додајуцхи видик | д0од | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 7 новембар 2008 08:47 |
| Питање о Видик / Убунту дуал боот | МЈМ | Линукс ОС и алтернативна | 11 | 18 октобар 2008 02:29 |
| Виста боот проблем | НортхернЛигхтс | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 6 децембар 2007 01:09 |
| Тхреад Тоолс | |
| |