az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Linux ve Alternatif işletim sistemi

Register

Ubuntu 6,06 Önyükleme Sayı

Reply

Konu Araçları
Old 17 Haziran 2009, 09:12
Yeni Üye Grubu

Default Ubuntu 6,06 Önyükleme Sayı

Ben Ubuntu 6,06 Geçen gün ben eski ama 8,04 yükseltme ve sonra i upgrade my PC yeniden başlatılması ve düzgün bir şekilde bu mavi kutu veya i önyükleme için tek yol alabilirsiniz şey girmeden oldu yük değildir biliyorum yüklü seçmek doğru olduğunu menüden üçüncü satırında
Herhangi bir yardımcı olabilir can sıkıcı bir durum?
Reply

Register

Bookmarks

Benzer Konular
Iplik Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İkili Önyükleme Ubuntu Linux ve Vista Şimdi herhangi bir işletim sistemi değil Yük mu! Blade110L Linux ve Alternatif işletim sistemi 0 14. Haziran 2009 08:44
Ubuntu 9,04 - Standart ağ yöneticisi sorun için keyring Briancmitchell Linux ve Alternatif işletim sistemi 0 30 Mayıs 2009 06:02
Çift önyükleme yardımcı - Ubuntu yüklü, şimdi uzak manzara ekleme d0od Windows İşletim Sistemleri 1 7. Kasım 2008 08:47
Soru bir Vista / Ubuntu ikili önyükleme hakkında MJM Linux ve Alternatif işletim sistemi 11 18. Ekim 2008 02:29
Vista açılış sorunu NorthernLights Windows İşletim Sistemleri 1 6. Aralık 2007 01:09
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından