![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я встановив Ubuntu 6.06 другий день я знаю свої застарілі, але я підвищено до 8.04 і після того, як я підвищено перезавантаження мого комп'ютера і він не буде правильною навантаженні він йшов у синій коробці або щось єдиний спосіб змусити завантажився, це вибрати Третій рядок в меню яка може дратувати будь-яка допомога? |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Dual Boot Ubuntu Linux і Vista тепер будь-якої ОС не завантажується! | Blade110L | Linux & альтернативних ОС | 0 | 14 червня 2009 08:44 |
| Ubuntu 9.04 - в'язку ключів за замовчуванням для мережевий випуск менеджера | Briancmitchell | Linux & альтернативних ОС | 0 | 30 травня 2009 06:02 |
| Dual допомогою завантаження - Ubuntu встановлена, в даний час додавання Vista | d0od | Операційні системи Windows | 1 | 7 листопада 2008 08:47 |
| Питання про Vista / Ubuntu подвійний завантаження | MJM | Linux & альтернативних ОС | 11 | 18 жовтня 2008 02:29 |
| Vista Boot випуск | NorthernLights | Операційні системи Windows | 1 | 6 грудня 2007 01:09 |
| Різьба Інструменти | |
| |