по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Linux & Алтернативни OS

Register

Ubuntu 9,04 x64 с Compiz синтез Осъществено от GPU

Reply

Нишка Инструменти
Old 13 юни 2009 г., 08:35
Новите държави Група

Аз съм с Ubuntu 9,04 x64 с Compiz синтез. Той работи много добре, но аз се случайни заеквам. Вчера започнах да използвате Screenlets, а в началото на CPU монитора, че Compiz е използвал ми процесора да работи (CPU използването шпайкове силно по време на употреба, от движещи клатещ прозорци до видео възпроизвеждане на сайта превъртате). Имам Sager NP8660 лаптоп с доста мощен GPU в нея (а GT 9800 м). Какви са някои неща, които мога да направя, за да поеме част от товара на разстояние от CPU и GPU да се направят някои работи? Имам Непрякото Оказване увреждания и Губим Обвързващата разрешено, но имам никакъв представа какво е това всъщност правя.
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc