menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Linux & Alternativní OS

Register

Ubuntu 9.04 x64 s Compiz Fusion Powered by GPU

Reply

Thread Nástroje
Old 13. června 2009, 08:35
Nový člen skupiny

Default Ubuntu 9.04 x64 s Compiz Fusion Powered by GPU

Jsem pomocí Ubuntu 9.04 x64 s Compiz Fusion. Běží dobře, ale já si občas koktat. Včera jsem začal s použitím Screenlets, a počínaje CPU monitor, Compiz bylo zjištěno, že pomocí mého CPU na práci (CPU hroty silně při jakémkoli použití, z pohybujících rozviklaný okna přehrávání videa na webové stránky rolování). Mám Sager NP8660 notebookem s poměrně silným GPU v něm (a 9800m GT). Jaké jsou některé věci, které mohu udělat, aby bylo možné některé z zatížení téměř na CPU a GPU vám udělat nějakou práci? Mám Nepřímé zobrazování a zdravotně postižené Volná Nepromlčitelnost povolen, i když jsem ani ponětí, co to vlastně dělat.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Instalovaný Staré CD mechanika, Powered nahoru, něco bouchnutý, 'ne signálu' na monitoru Samantha0101 Drives & Removable Media 4 13. srpna 2009 04:50
DVD ROM mechaniky odmítnout jednat Powered když IDE kabel je připojen. HELP! plissken Drives & Removable Media 3 11. duben 2009 03:19
BT Fusion 'telefon odkaz problém joethebus Sítě, Modemy & VoIP 1 30. Prosinec 2008 03:25
PC zdá 'ztratit' USB HDD při vypnutí napájen Franco50 Drives & Removable Media 2 8. Prosinec 2007 18:18
Ubuntu / Mac OS Help? slinin0 Linux & Alternativní OS 2 6. listopadu 2007 00:59
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.