![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Jsem pomocí Ubuntu 9.04 x64 s Compiz Fusion. Běží dobře, ale já si občas koktat. Včera jsem začal s použitím Screenlets, a počínaje CPU monitor, Compiz bylo zjištěno, že pomocí mého CPU na práci (CPU hroty silně při jakémkoli použití, z pohybujících rozviklaný okna přehrávání videa na webové stránky rolování). Mám Sager NP8660 notebookem s poměrně silným GPU v něm (a 9800m GT). Jaké jsou některé věci, které mohu udělat, aby bylo možné některé z zatížení téměř na CPU a GPU vám udělat nějakou práci? Mám Nepřímé zobrazování a zdravotně postižené Volná Nepromlčitelnost povolen, i když jsem ani ponětí, co to vlastně dělat. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Instalovaný Staré CD mechanika, Powered nahoru, něco bouchnutý, 'ne signálu' na monitoru | Samantha0101 | Drives & Removable Media | 4 | 13. srpna 2009 04:50 |
| DVD ROM mechaniky odmítnout jednat Powered když IDE kabel je připojen. HELP! | plissken | Drives & Removable Media | 3 | 11. duben 2009 03:19 |
| BT Fusion 'telefon odkaz problém | joethebus | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 30. Prosinec 2008 03:25 |
| PC zdá 'ztratit' USB HDD při vypnutí napájen | Franco50 | Drives & Removable Media | 2 | 8. Prosinec 2007 18:18 |
| Ubuntu / Mac OS Help? | slinin0 | Linux & Alternativní OS | 2 | 6. listopadu 2007 00:59 |
| Thread Nástroje | |
| |