manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Linux OS i alternativna

Register

Ubuntu 9,04 x64 sa Compiz Fusion Powered by GPU

Reply

Thread Tools
Old 13. lipnja 2009, 08:35
Novi član grupe

Default Ubuntu 9,04 x64 sa Compiz Fusion Powered by GPU

Im 'koristeći Ubuntu 9,04 x64 sa Compiz Fusion. Ona prometuje prilično dobro, ali sam dobio povremenu mucanje. Jučer sam počeo koristeći Screenlets, a počevši CPU monitor, utvrđeno je da je bio koristeći moj Compiz CPU za rad (poput uporabe procesora spikes teško tijekom korištenja, od pokretnih rasklimatan prozore video reprodukcije na stranicu listanje). Imam Sager NP8660 laptop s prilično moćan GPU u njoj (a 9800m GT). Koje su neke stvari koje mogu učiniti kako bi se nekom od opterećenja isključivanje CPU i dobiti GPU raditi neki posao? Imam Neizravni Rendering onemogućeno i Olabavljen obvezujuće omogućen, mada ja nemam pojma što je to stvarno učiniti.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.