rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Linux & Alternative OS

Register

Ubuntu 9.04 x64 z Compiz Fusion Powered by GPU

Reply

Narzędzia wątku
Old 13 czerwiec 2009, 08:35
Nowe państwa grupy

Default Ubuntu 9.04 x64 z Compiz Fusion Powered by GPU

Używam Ubuntu 9.04 x64 z Compiz Fusion. To działa całkiem dobrze, ale mogę otrzymać okazjonalne zacinać. Wczoraj zaczął używać Screenlets, w uruchomieniu procesora monitora, stwierdził, że Compiz był za pomocą mojego procesora do pracy (wykorzystanie procesora skoki mocno podczas każdego korzystania z ruchomych chybotliwy okna odtwarzania wideo na stronie internetowej przewijania). Mam Sager NP8660 laptopa z dość silny GPU w nim (a 9800m GT). Jakie są pewne rzeczy, które mogę zrobić, aby trochę z dala od obciążenia procesora i GPU uzyskać do prac? Mam pośrednie Rendering niepełnosprawnych oraz Loose Binding aktywna, choć nie mam pomysłu, co faktycznie robią.
Reply

Register

Zakładki

Podobne wątki
Wątek Thread Starter Forum Odpowiedzi Ostatni Post
Zainstalowane Stare CD Drive, Powered Up, Something Popped "Brak sygnału" w Monitorze Samantha0101 Removable Media Drives & 4 13 sierpień 2009 04:50
DVD ROM odmówić podjęcia działań Powered IDE gdy kabel jest podłączony. HELP! plissken Removable Media Drives & 3 11 kwietnia 2009 03:19
BT Fusion "telefonu łącze problem joethebus Networking, Modems & VoIP 1 30 grudnia 2008 03:25
PC wydaje się "stracić" USB HDD, gdy powered off Franco50 Removable Media Drives & 2 8 grudnia 2007 18:18
Ubuntu / Mac OS pomocy? slinin0 Linux & Alternative OS 2 6 listopad 2007 00:59
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.