menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Linux & Alternatívne OS

Register

Ubuntu 9.04 x64 s Compiz Fusion Powered by GPU

Reply

Thread Tools
Old 13. júna 2009, 08:35
Nový člen skupiny

Default Ubuntu 9.04 x64 s Compiz Fusion Powered by GPU

Som pomocou Ubuntu 9.04 x64 s Compiz Fusion. Beží dobre, ale já si občas kokt. Včera som začal s použitím Screenlets, a počnúc CPU monitor, Compiz bolo zistené, že pomocou môjho CPU na prácu (CPU hrotmi silne pri akomkoľvek použití, z pohyblivých rozviklaný okna prehrávanie videa na webovej stránky rolování). Mám Sager NP8660 notebookem s pomerne silným GPU v ňom (a 9800 GT). Aké sú niektoré veci, ktoré môžem urobiť, aby bolo možné niektoré z zaťaženie takmer na CPU a GPU vám urobiť nejakú prácu? Mám Nepriame zobrazovanie a zdravotne postihnutých Voľná podstata povolený, aj keď som ani poňatie, čo to vlastne robiť.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Inštalovaný Staré CD mechanika, Powered hore, niečo bouchnutý, 'ne signálu' na monitore Samantha0101 Drives & Removable Media 4 13. augusta 2009 04:50
DVD ROM mechaniky odmietnuť konať Powered keď IDE kábel je pripojený. HELP! plissken Drives & Removable Media 3 11. apríl 2009 03:19
BT Fusion 'telefón odkaz problém joethebus Siete, Modemy & VoIP 1 30. December 2008 03:25
PC zdá 'stratiť' USB HDD pri vypnutí napájaný Franco50 Drives & Removable Media 2 8. December 2007 18:18
Ubuntu / Mac OS Help? slinin0 Linux & Alternatívne OS 2 6. novembra 2007 00:59
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.