![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Som pomocou Ubuntu 9.04 x64 s Compiz Fusion. Beží dobre, ale já si občas kokt. Včera som začal s použitím Screenlets, a počnúc CPU monitor, Compiz bolo zistené, že pomocou môjho CPU na prácu (CPU hrotmi silne pri akomkoľvek použití, z pohyblivých rozviklaný okna prehrávanie videa na webovej stránky rolování). Mám Sager NP8660 notebookem s pomerne silným GPU v ňom (a 9800 GT). Aké sú niektoré veci, ktoré môžem urobiť, aby bolo možné niektoré z zaťaženie takmer na CPU a GPU vám urobiť nejakú prácu? Mám Nepriame zobrazovanie a zdravotne postihnutých Voľná podstata povolený, aj keď som ani poňatie, čo to vlastne robiť. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Inštalovaný Staré CD mechanika, Powered hore, niečo bouchnutý, 'ne signálu' na monitore | Samantha0101 | Drives & Removable Media | 4 | 13. augusta 2009 04:50 |
| DVD ROM mechaniky odmietnuť konať Powered keď IDE kábel je pripojený. HELP! | plissken | Drives & Removable Media | 3 | 11. apríl 2009 03:19 |
| BT Fusion 'telefón odkaz problém | joethebus | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 30. December 2008 03:25 |
| PC zdá 'stratiť' USB HDD pri vypnutí napájaný | Franco50 | Drives & Removable Media | 2 | 8. December 2007 18:18 |
| Ubuntu / Mac OS Help? | slinin0 | Linux & Alternatívne OS | 2 | 6. novembra 2007 00:59 |
| Thread Tools | |
| |