мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Линукс ОС и алтернативна

Register

Убунту 9,04 кс64 са Цомпиз Фусион Поуеред бы ГПУ

Reply

Тхреад Тоолс
Old 13. јуни 2009, 08:35
Нови члан групе

Default Убунту 9,04 кс64 са Цомпиз Фусион Поуеред бы ГПУ

Им 'помоћу Убунту 9,04 кс64 са Цомпиз Фусион. Она прометују прилично добро, али сам добио повремену муцање. Јуче сам почео помоћу Сцреенлетс, а почевши ЦПУ монитор, утврђено је да је био користећи мој Цомпиз ЦПУ за рад (попут употребе процесора спикес тешко током коришћења, од покретних расклиматан прозоре видео репродукције на страницу Листање). Имам Сагер НП8660 лаптоп са прилично моћан ГПУ у њој (а 9800м ГТ). Које су неке ствари које могу учинити како би се неком од оптерећења искључивање ЦПУ и добити ГПУ радити неки посао? Имам Индиректни Рендеринг онемогућено и Олабављен обавезујуће омогућен, мада ја немам појма шта је то стварно учинити.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Инсталирани Старе ЦД Дриве, Поуеред Горе, нешто Поппед, 'нема сигнала "на Монитор Самантха0101 Дривес & Измјењиви медији 4 13 аугуст 2009 04:50
ДВД РОМ погони одбијају Закона Поуеред када ИДЕ кабл је прикључен. Помозите! плисскен Дривес & Измјењиви медији 3 11 април 2009 03:19
БТ Фусион 'телефон линк проблем јоетхебус Нетуоркинг, Модем & ВоИП 1 30 децембар 2008 03:25
ПЦ изгледа да 'изгубити' када ХДД УСБ поуеред офф Францо50 Дривес & Измјењиви медији 2 8 децембар 2007 18:18
Убунту / Мац ОС Хелп? слинин0 Линукс ОС и алтернативна 2 6 новембар 2007 00:59
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц