менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Linux & альтернативних ОС

Register

Ubuntu 9.04 x64 з Compiz Fusion на харчування від GPU

Reply

Різьба Інструменти
Old 13 червня 2009, 08:35
Нові члени групи

Default Ubuntu 9.04 x64 з Compiz Fusion на харчування від GPU

Я використовую Ubuntu 9.04 x64 з Compiz Fusion. Вона працює досить добре, але я отримую від часу заїкатися. Вчора я почав використовувати Screenlets, а з початком моніторингу процесор, показало, що Compiz використовує мою роботу процесора (ЦП шипи сильно під час використання будь-якого з рухомого хиткий вікна відтворення відео на сайт прокручування). У мене є ноутбук Sager NP8660 з досить потужний GPU в ньому (9800M GT). Що деякі речі, які я можу зробити, щоб взяти частину навантаження від процесора й одержати в ГПУ на якусь роботу? Я Непряме Надання інвалідам та сипучих Binding включено, хоча я поняття не маю, що це насправді.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Встановлена старого компакт-дисків, харчування, то Popped, "немає сигналу" на монітор Samantha0101 Знімні накопичувачі І ЗМІ 4 13 серпня 2009 04:50
DVD ROM диски відмовитися діяти Powered при підключенні IDE кабель. Допоможіть! Plissken Знімні накопичувачі І ЗМІ 3 11 квітня 2009 03:19
Телефон посилання проблема BT Fusion ' joethebus Мережа, Модеми & VoIP 1 30 грудня 2008 03:25
PC здається, "втрачають" USB HDD При вимкненому Franco50 Знімні накопичувачі І ЗМІ 2 8 грудня 2007 18:18
Ubuntu / Mac OS допомогти? slinin0 Linux & альтернативних ОС 2 6 листопада 2007 00:59
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.