![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я використовую Ubuntu 9.04 x64 з Compiz Fusion. Вона працює досить добре, але я отримую від часу заїкатися. Вчора я почав використовувати Screenlets, а з початком моніторингу процесор, показало, що Compiz використовує мою роботу процесора (ЦП шипи сильно під час використання будь-якого з рухомого хиткий вікна відтворення відео на сайт прокручування). У мене є ноутбук Sager NP8660 з досить потужний GPU в ньому (9800M GT). Що деякі речі, які я можу зробити, щоб взяти частину навантаження від процесора й одержати в ГПУ на якусь роботу? Я Непряме Надання інвалідам та сипучих Binding включено, хоча я поняття не маю, що це насправді. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Встановлена старого компакт-дисків, харчування, то Popped, "немає сигналу" на монітор | Samantha0101 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 4 | 13 серпня 2009 04:50 |
| DVD ROM диски відмовитися діяти Powered при підключенні IDE кабель. Допоможіть! | Plissken | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 3 | 11 квітня 2009 03:19 |
| Телефон посилання проблема BT Fusion ' | joethebus | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 30 грудня 2008 03:25 |
| PC здається, "втрачають" USB HDD При вимкненому | Franco50 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 2 | 8 грудня 2007 18:18 |
| Ubuntu / Mac OS допомогти? | slinin0 | Linux & альтернативних ОС | 2 | 6 листопада 2007 00:59 |
| Різьба Інструменти | |
| |