![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ive pravedan instaliran ubuntu o / s na moj netbook (im kompletnu newbie za linux) i ja licemjerje činiti se pronaći drivere za WLAN karticu može bilo tko pomoć ugoditi, hvala |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mislim da je ovo jedan od najvećih problema s Ubuntu na eee. Vozača, najmanje mjesec dana ili tako, nije ispravno postoji. Ovaj svibanj se promijenila sada ipak.
|
| |||
| |||
| Oh no, to izgleda kao da je sada moguće. Scroll down ovu stranicu malo. http://wiki.eeeuser.com/ubuntu
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Ubuntu poštom | evilfantasy | Linux OS i alternativna | 7 | 30 siječanj 2009 14:37 |
| ASUS (ASUS G1Sn AK014C) vs. Rizeon (S97V-GS) | Samantha0101 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 5 | 15 siječanj 2009 06:29 |
| Ubuntu i berila | ashaiba | Linux OS i alternativna | 2 | 1. ožujak 2008 05:25 |
| Novi na ubuntu | MySlowQuietLife | Linux OS i alternativna | 7 | 27. veljača 2008 00:50 |
| Ubuntu / Mac OS Help? | slinin0 | Linux OS i alternativna | 2 | 6. studeni 2007 00:59 |
| Thread Tools | |
| |